Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrumenata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Domaći majstori za izradu i održavanje muzičkih instrume
@Sloe, ako mozes da saopstis cijenu (bez civija), bilo bi lepo. Moze i na PP, cisto da znam, koliko otprilike... 

Izvinjavam se duboko onda, vrisnuo mi spajder sens za detekciju sarkazma, otisla mi je net komunikacija u *****.Kill surf city wrote:Djitri je vreme za servis, zbog toga sam pitao.sl0e wrote:Dabome

Evo gore.sinisake wrote:@Sloe, ako mozes da saopstis cijenu (bez civija), bilo bi lepo. Moze i na PP, cisto da znam, koliko otprilike...

-
E, fala, hteo sam i ja da pitam za detalje, al sam mislio preko pp.
Sinisake, delimo gorivo/mazivo do prestonice™, onak?

HvalaBozha wrote:Opasno rezhanje! Koji su magneti?vlada77 wrote:danas bas uzeh JAZZ BASS custom classic handcrafted "d-guitars" gitaru od aleksandra dijanovica iz zajecara....covek prva liga, gitara savrsena...

Bass izgleda i zvuchi perverzija!
E, a bukvalno samo malo kompresora od gitarskog nekog jadnog preampa i nista vise od efekata, direkt u karticu u komp....nista drugo peglano, farbano...tako sam se odusevio kada sam ga uzeo, majke mi.... 

naravnoBozha wrote:Rukom oslikano?bancika wrote:

Jedino mi smeta ta neka kantasta zvonjava u visim frekvencijama, verovatno je do kombinacije zica i metoda snimanja, ali to je vec prica za neki drugi topik...vlada77 wrote:E, a bukvalno samo malo kompresora od gitarskog nekog jadnog preampa i nista vise od efekata, direkt u karticu u komp....nista drugo peglano, farbano...tako sam se odusevio kada sam ga uzeo, majke mi....
Onda ostatak gitare pada u drugi plan!bancika wrote:naravno

mogo bi i ja...pa da delimo na 3!Kill surf city wrote:E, fala, hteo sam i ja da pitam za detalje, al sam mislio preko pp.![]()

-
Moze neko da mi preporuči neki dobar servis u bg-u u kome su voljni da mi urade potting("voskiranje") magneta?
Hvala unapred
Hvala unapred

-
Da li neko moze da obnovi web adresu firme MM Cases iz Panceva ukoliko firma jos uvek postoji... Ili da mi predlozi gde bih mogao kupiti torbu za Boss GT10 gitarski procesor?
Hvala unapred!
Hvala unapred!

baci pogled da li ti ovo odgovara. ja sam kod njih kupio torbu za boss me-33 koji je znatno manji od desetke. prezadovoljan sam, stvarno je kvalitetna, ako ti ne odgovara ovo , pozovi, sigurno imaju neku od bekap varijanti. eto pozzzz, vladaMilos87design wrote:Da li neko moze da obnovi web adresu firme MM Cases iz Panceva ukoliko firma jos uvek postoji... Ili da mi predlozi gde bih mogao kupiti torbu za Boss GT10 gitarski procesor?
Hvala unapred!
http://www.rolandplanet.rs/index.php?q= ... rti=720230
ah da, zaboravih, i koju god cenu da vidis na sajtu, pokusaj da spustis malo, ljudi su voljni da izadju u susret, pozz
-
Hvala puno na odgovoru! Nisam znao za ovu firmu u Balkanskoj, videcu da odem do njih ovih dana!vlada77 wrote:ah da, zaboravih, i koju god cenu da vidis na sajtu, pokusaj da spustis malo, ljudi su voljni da izadju u susret, pozz