Doolio wrote:moze da ti zvuci kako oce, to nije poenta. a mogu ja i vrlo nepederski da pisem (i ne samo da pisem).
e to je vec bolje

Moderator: Trooper
Doolio wrote:moze da ti zvuci kako oce, to nije poenta. a mogu ja i vrlo nepederski da pisem (i ne samo da pisem).
Jas čuo da su ti Lukasovi neki prangijaši, samo su, jbga, rešili novce da zarade...Josip wrote:E, najbolji gitarista je onaj lik shto svira u Lukasovom bendu! Znaci lik rastura! A josh svira Epiphone Bullseye
gde je Milance zavrsio, a kao kinac glumio rokera. kad se samo setim meri long ekipe, jebiga.Milan Kordulup (Amadeus Band / ex- Rapid Force) nije za bacanje!
A tako znaci!!!a ja se ubijam da odsviram Winter madness solo,kad ono to je tajna!Novi hit sinana sakica,znaci...ljosim wrote:Ja mislim da je sviranje narodnjaka na gitari mnogo zajebana stvar i ko nauci dobro da svira naronjake na gitari uz malo vezbe svirace sta god pozeli
Donekle si u pravu. Stvarno kad malo bolje oslushensh shta se krije ispod zurli i tarambuka, cujesh bogami mnogo harmonika (veshtacki harmonik odsviran na gitari ;]), riffova, super ritam itd itdljosim wrote:Ja mislim da je sviranje narodnjaka na gitari mnogo zajebana stvar i ko nauci dobro da svira naronjake na gitari uz malo vezbe svirace sta god pozeli
Pa ja se ne bi složio da je Lukasov gitarista najbolji u tome,praše oni svi ali to nije narodna muzika,meni više pop-rock...Zoran Alvirović Kina(apsolutno romantično) je po meni najjači,a nekad je svirao sa ovim Lukasovim što praše.Blue wrote:Jas čuo da su ti Lukasovi neki prangijaši, samo su, jbga, rešili novce da zarade...Josip wrote:E, najbolji gitarista je onaj lik shto svira u Lukasovom bendu! Znaci lik rastura! A josh svira Epiphone Bullseye
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest