Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Haralampije
Re: Oprema Koju Nemate
Njegova je od w do g.
Samo su je proizvodili pod imenomWolfgang Music Man Ernie Ball i Peavey,a sada je to brend EVH Wolfgang(pod krovom Fendera)

ja sam na nekom peavey evh testirao bandita kada sam isao da kupim,gitara je baba roga !Dimo wrote:Ili ovo ?

- mislim_stvarno
toliko ruzna? 

-
uu, taj AT Ibanez je

Koliko vredi tr707 u savrsenom stanju?
Brzo!
Brzo!
ne ebay dostizu velike cifre, posto su vintage mašine jelte...kod nas verovatno oko 150e... koji ce ti ta sprava? imas boljih i novijih ritam masina za manje pare!Funkomat wrote:Koliko vredi tr707 u savrsenom stanju?
Brzo!
-

Uz to, dodao bih da ovo nikako ne zvuci dobro :
It is also a staple of almost all electronically produced Arabic pop music (al jeel)

Last edited by Kill surf city on 01 Aug 2011, 18:38, edited 1 time in total.
Ti si sreder druze, priznaj?bancika wrote:uu, taj AT Ibanez jeuzeo bih ga pre nego bilo koju drugu strat-oliku gitaru

xspaceman wrote:ne ebay dostizu velike cifre, posto su vintage mašine jelte...kod nas verovatno oko 150e... koji ce ti ta sprava? imas boljih i novijih ritam masina za manje pare!Funkomat wrote:Koliko vredi tr707 u savrsenom stanju?
Brzo!
Ceo zivot zelim da imam jednu od tih matorih rolandovih masina a namenu ce naci bez problema.Kill surf city wrote:![]()
Uz to, dodao bih da ovo nikako ne zvuci dobro :
It is also a staple of almost all electronically produced Arabic pop music (al jeel)![]()

Hvala na odgovoru.

-
Meni isto ne gine uskoro...samo onda treba imati jos jedan amp, itd... 

o tome necu da diskutujem,jer mi gitara mi se ne svidja kako izgleda ama bas ni malo,ali kako radimislim_stvarno wrote:toliko ruzna?

Kontam vredi. Taj matori digitalni zvuk... uh!Kill surf city wrote:Meni isto ne gine uskoro...samo onda treba imati jos jedan amp, itd...
Bas mi je drago sto sam sasvim slucajno naisao na ovaj komad.
guilty as charged. Ne mnogo dobar, ali shredderTenji wrote:Ti si sreder druze, priznaj?bancika wrote:uu, taj AT Ibanez jeuzeo bih ga pre nego bilo koju drugu strat-oliku gitaru