JER SUAD SVIRA SATOBOM?Stalker wrote:NEVREDI JER SUADOVOM PROŠLOM GITARISTI SLOMILO SE DOK JESVIRAO NA KOLOSU. DALI NEGOVORI ISTINU TO NEZNAM. ON JE KUPIO ZA MNOGO PARABluesko wrote:JACU DUZMEM OVO POJACALO JEL VREDI
Jer vredi ovo?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Jer vredi ovo?
Pa neznam xD....Solomon wrote:kakve bre lampase sa 15Wsamo 100, bez 100 nema hljeba, i obavezno fullstack
xD is so yesterday...
Momci hvala vam na velikoj pomoci!!!nisam jos odlucio ali cu videti....HVALA jos jednom 

SUAD DALI SVIRA SAMNOM? NESVIRAM SA IDIOTIMA!!!Duane wrote:JER SUAD SVIRA SATOBOM?Stalker wrote:NEVREDI JER SUADOVOM PROŠLOM GITARISTI SLOMILO SE DOK JESVIRAO NA KOLOSU. DALI NEGOVORI ISTINU TO NEZNAM. ON JE KUPIO ZA MNOGO PARABluesko wrote:JACU DUZMEM OVO POJACALO JEL VREDI
e ljudi spustite loptu!
hajde da pomognemo coveku.
jutros mi kolega rece da ima da proda laney od 40w za 25e.
njemu to ne treba,brat mu se odavno odselio u inostranstvo
evo ti br 064 276 0447 Nemanja
kazi samo da ti je faks dao br.
svirao sam ja to pojacalo za kucnu upotrebu je vise nego dobro. i u super je stanju
hajde da pomognemo coveku.
jutros mi kolega rece da ima da proda laney od 40w za 25e.
njemu to ne treba,brat mu se odavno odselio u inostranstvo
evo ti br 064 276 0447 Nemanja
kazi samo da ti je faks dao br.
svirao sam ja to pojacalo za kucnu upotrebu je vise nego dobro. i u super je stanju
ne znam se pise odvojenoGosa wrote:Pa neznam xD....Solomon wrote:kakve bre lampase sa 15Wsamo 100, bez 100 nema hljeba, i obavezno fullstack

Hehe, pa taman se smirila situacija 

Vidisitosampogresioibasmebriga......imasnestoprotiv?koj je vama qrac????sta sad ovde me svi kao nesto ispravljaju???alo bre zivite svoj jebeni zivot i pustite druge!!!!!Solomon wrote:ne znam se pise odvojenoGosa wrote:Pa neznam xD....Solomon wrote:kakve bre lampase sa 15Wsamo 100, bez 100 nema hljeba, i obavezno fullstack
JASAM BIO RADIO PA SAM UMORAN DOSAO SA POSLA RADIM I ONDA DODJEM OVDE I VIDIM KAKO SE NESTO DESAVA, I JA IZFRUSTRIRAN MORAM DA ODGOVORIM NA OVAKVE TOPIKE.
PS:
NEDIRAJTE DERSUA!!
PS:
NEDIRAJTE DERSUA!!
Pa gde si video nepismenog muzičara, ne može to tako
izvini goso necemo vise obecajemo, mislim necemo dadobijemo warnove zbog glupost jertako ?
HEPISMEHOCT nas ubi