Drug me zove Cetvrtina Indijanac pa sam skotao da bi to bilo lepo ime za estradu.sve ja radjeno profesionalno u paintu,audacityu i movie makeru.gitara je snimana u guitar rig 4-u.nemojte da zamerite zbog loseg kvaliteta zato sto me mrzelo da poboljsavam.sledeci put ce biti bolje
Cetvrtina Indijanac
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Cetvrtina Indijanac
Posto vidim da svi prave neke gitare ,snimaju pesme spotove resio i ja da napravim prvi spot
Drug me zove Cetvrtina Indijanac pa sam skotao da bi to bilo lepo ime za estradu.sve ja radjeno profesionalno u paintu,audacityu i movie makeru.gitara je snimana u guitar rig 4-u.nemojte da zamerite zbog loseg kvaliteta zato sto me mrzelo da poboljsavam.sledeci put ce biti bolje
Re: Cetvrtina Indijanac
Upozorenje za one koji nisu pogledali spot, ne gledajte spoiler.
Spoiler:
bice druga verzija kad vejder ubija kenobija 
- whosyourdaddy
to nesto ovaj fazon,a?!
ne znam.svirao sam i eksperimentisao u guitar rigu i nadjem u whammy-u harmony +7t.malo nesto sviro i skontam da tako prica r2d2 i ono kao ae napravim nesto.prica ide tako sto se vejder i kenobi spremaju za borbu a r2d2 i c3po komentarisu.na kraju kenobi pobedi. 
Ovako priča R2D2

ARP2600, to je njegov glas

ARP2600, to je njegov glas
pa dobro kod mene nije original r2d2 malo je pod dejstvom alkohola ,a c3po mrzelo me da pricam pa da stavljam efekte 
Randy wrote:pa dobro kod mene nije original r2d2 malo je pod dejstvom alkohola