Moja Autirska Muzika
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Moja Autirska Muzika
Vau! Odavno nisam cuo gitaristu koji se ne izivljava. Odlicne kompozicije!
Sviras li gde?
Sviras li gde?
Svidja ti se? Stvarno? To je divno! Sviram u Podgorici, imam svoj "Filip Gavranovic Trio" sa elektricnim basom i akusticnim bibnjem. Sviramo nasu, autorsku muziku koju sam uglavnom ja kompoznovao, a basista je tu kao ko autor i bubnjar ucestvuje u stvaranju aranzmana.
Ha! Pa to je super! I mene interesuje "otprilike" tako nesto da napravim. Znaci, gitarska muzika, ali sa fokusom na dobru melodiju, kompoziciju. Slusao sam jedan bend iz Podgorice, bas gitaroski, "Piva Jazz" ove godine na Valjevskom jazz festu, super su! Inace, radim sa ortakom latino jazz, planiramo da sviramo te neke "obrade", i nase autorkske stvari, fali nam bas i bubanj
. Kontaktirao sam organizatora jazz festivala u Petrovcu na Mlavi, prosle godine je otvoren, trebalo bi da sviramo ovog leta, daj boze. Uzgred, poslusaj par mojih klipova ovde na forumu, "lazy days", "latino stvar na gitari " i "Bach na jazz gitari".
Ne mogu da verujem postoji gitarski jazz bend na Balkanu! To je stvarno za pohvalu! Nisam bas neki "Metheny" fan (osim Beyond the Misoury sky koji sam slusao 1000 puta), ali kazu da su on i Laylo Mays, kao tandem, u jazz-u isto sto i Lenon i McCartney u rock-u.

Ne mogu da verujem postoji gitarski jazz bend na Balkanu! To je stvarno za pohvalu! Nisam bas neki "Metheny" fan (osim Beyond the Misoury sky koji sam slusao 1000 puta), ali kazu da su on i Laylo Mays, kao tandem, u jazz-u isto sto i Lenon i McCartney u rock-u.
Pa da, tako ti dodje. Na tom festivalu u Petrovcu bi trebao i ja da se pojavim sa jednim drugim bendom u kome je Ivan Marovic, koji svira klavijaturu u Pivi Jazz.
I ja da pohvalim "Filip Gavranovic Trio" i njihovu muziku... Fantasticno... Slusao sam vas i ranije i mogu ti reci da je malo dobrih bendova ovdje koji sviraju tu vrstu muzike (a i inace)... Piva jazz je takodje, po meni, odlican bend, uzivao sam na njihovoj zadnoj svirci u Karveru...
Samo tako nastavite, imate moju podrsku (ako vam sta znaci
)...
Samo tako nastavite, imate moju podrsku (ako vam sta znaci

Naravno da nam znaci. Smijem li da pitam gdje si nas to slusao? Vjerovatno u Kotoru...
Nije, nego u pg... To je bilo davno, niste se zvali "Filip Gavranovic Trio", nego si svirao sa nekim drugim momcima... Zaboravio sam tacno ime, nesta je na "Trio..." pocinjalo...
A pod sadasnjim imenom sam te slusao samo na internetu... Volio bih da odem na koju svirku, ali u pg, jer imam obaveza, pa bas ne mogu da putujem...
A pod sadasnjim imenom sam te slusao samo na internetu... Volio bih da odem na koju svirku, ali u pg, jer imam obaveza, pa bas ne mogu da putujem...
Trebao bih mozda da imam svirku u knjizari "Karver" u aprilu.
To bi bilo super, samo javi na forumu unaprijed...