Da ton bude lep i topao....a pošto je laNpa okrugla i malo oblijibancika wrote:znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo![]()
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
bas tako, ali prvo mora malo da se nalozi..da se ubaci koje drvo, hahah..koji humorssmc wrote:Da ton bude lep i topao....a pošto je laNpa okrugla i malo oblijibancika wrote:znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo![]()
ajde da izmuzem foru do kraja: i da ton bude svetliji jer lampa svetli i transparentan posto je staklena 
Čekaj, zašto misliš da se šalim?Solomoon wrote:bas tako, ali prvo mora malo da se nalozi..da se ubaci koje drvo, hahah..koji humorssmc wrote:Da ton bude lep i topao....a pošto je laNpa okrugla i malo oblijibancika wrote:znaci koriste samo grejac iz lampe da podgreje malo![]()
![]()
![]()
Bude ton i staklenastiji malo, al' to je već oko tipa lampebancika wrote:ajde da izmuzem foru do kraja: i da ton bude svetliji jer lampa svetli i transparentan posto je staklena
- Hillybilly
Bude ton i staklenastiji malo, al' to je već oko tipa lampebancika wrote:ajde da izmuzem foru do kraja: i da ton bude svetliji jer lampa svetli i transparentan posto je staklena
Sto veca lampa, to krupnije zrno na drajvu!
cekaj, a zasto ti mislis da ja mislim? ja ne mislim, ja znam..a znam na osnovu tragicne nepovezanosti sa tematikom..ssmc wrote:Čekaj, zašto misliš da se šalim?![]()
i sta, kad protrljas tu lampu, sta bude?Bude ton i staklenastiji malo, al' to je već oko tipa lampe
Dobro,dobro....preteraste ga sa tom lampom
Na onom klipu lik kaze da samo neke farbe rade bez lampe.Ali opet,12v mi je nekako malo da bi ta lampa imala neku vecy ulogu u zvuku 
ima verovatno otprilike kao u tube driveru i slicnim spravama gde je stavljena na izlazu kao buffer.
Dobro, sad mi je lakše kad znam da ne mislišSolomoon wrote:cekaj, a zasto ti mislis da ja mislim? ja ne mislim, ja znam..a znam na osnovu tragicne nepovezanosti sa tematikom..ssmc wrote:Čekaj, zašto misliš da se šalim?![]()
nije ti lakse jer je to zamena teza koja potencijalno moze biti duhovita osobi ometenoj u mentalnom razvoju..posto ne mislim nego znam, znaci saznao sam putem misli..a to i dalje nije argument za tebe, niti nesto sto je vezano za temussmc wrote:Dobro, sad mi je lakše kad znam da ne misliš
p.s.mene cudi da se na ovom forumu vise spamuje i provocira nego sto se pise na date teme..
To je zato shto administracija ne radi nishta. Sav ovaj off topic bi trebalo obrisati. Nishta to nije neshto invazivno za bilo koga, ne pricha se ovde o politichkim, verskim opredeljenjima, pa da je tu sad neki off topic koji smeta chulima, ali nevertheless ako neko hoce da prelista temu i prochita neshto o opremi impresije, slike, shta god, ostace zakopan stranu za stranom u potpunom smecu. Ajmo administracijo malo, pa nije vam Solomoon gost na krsnoj slavi jbt! I ne samo on, naravno.
ja se samo branim od provokacija i pokusaja ismevanja od strane adolescenata u telu ili u dusiCortex wrote: Ajmo administracijo malo, pa nije vam Solomoon gost na krsnoj slavi jbt! I ne samo on, naravno.
Big words babeSolomoon wrote:nije ti lakse jer je to zamena teza koja potencijalno moze biti duhovita osobi ometenoj u mentalnom razvoju..ssmc wrote:Dobro, sad mi je lakše kad znam da ne misliš
Mada ja to za tebe nisam rekao, pa ono, čak ni potencijalno, no tvoje tumačenje govori o tebi rekao bih
Zaboravio si da dodaš ničim izazvanihSolomoon wrote:ja se samo branim od provokacija i pokusaja ismevanja od strane adolescenata u telu ili u dusi
Nemoj tako Cortex, iako je offtopic ipak pokušavamo da pomognemo čovekuCortex wrote:To je zato shto administracija ne radi nishta. Sav ovaj off topic bi trebalo obrisati.