ej pozdrav ljudi... lupam glavu po netu neko vreme i vrebam neku zvucnu... mislim se za ovu al sam planirao da puknem nesto vise na neku kvalitetniju(tipa oko 200 evrona a moze i da preskoci)... tako da ne bi bilo lose ako neko moze da da neki predlog koja kako zasto itd(necu neku ogromnu sa mnogo kanala)? ... e da ... mene pre svega zanima kvalitet zvuka za snimanje(plus minimalna latencija) koje ce da ide iz mixera?
unapred hvala^^
nesto jace od m-2496?
Moderator: dejankuki
-
Re: nesto jace od m-2496?
Evo ja koji sam imao istu dilemu da ti kažem. Koliko sam pretražio po netu, nećeš naći neke velike razlike u kvalitetu među karticama do 200 evra. Kupio sam za 8500 audiophile 2496. Ima dva ulaza, dva izlaza. Meni više nije potrebno. Zvuk je ODLIČAN, a latencija je 3ms. Tako da.......posle 3-4 godine paćenja sa integrušom, ovo mi je stvarno savršeno.
-
Re: nesto jace od m-2496?
ej hvala, bar si odgovorio^^
i ja sam tupio po netu dosta i dosao sam do zakljucka da kod nas nema neceg boljeg sa manjim brojem ulaza i izlaza... tako da cu najverovatnije da uzmem 2496^^
pozdrav
i ja sam tupio po netu dosta i dosao sam do zakljucka da kod nas nema neceg boljeg sa manjim brojem ulaza i izlaza... tako da cu najverovatnije da uzmem 2496^^
pozdrav