Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
g-de " na gajbi su mi keva , baba, tetka iz bosne i strina sa kosova" 

Koja bi bila razlika izmedju nocaster-a i obichnog telca? Mrzi me da guglam, bolje vlasnici da mi objasne. Meni to neshto mnogo slichno izgleda. Sigurno je neki konstrukcijski zonfa....a?
fender je 1950-51 imao problema sa registracijom imena broadcaster, jer su u to vreme postojali već gretsch bubnjevi sa tim imenom (broadkaster). tako su leo&team odlučili, da, ako ne smiju gitaru prozvati tim imenom, onda neka ostane bez imena (no-caster)... ali samo do 1951-52. od tada dalje poznata je pod imenom telecaster.
koliko ja znam, razlike nema. nocaster ima na glavi logo (bez imena), a telecaster ima dodan natpis telecaster, a logo mu je nešto manji, nego kod nocastera. sve ostalo ja mislim, da je isto.
znači: nocaster je prethodnik telecastera.
koliko ja znam, razlike nema. nocaster ima na glavi logo (bez imena), a telecaster ima dodan natpis telecaster, a logo mu je nešto manji, nego kod nocastera. sve ostalo ja mislim, da je isto.
znači: nocaster je prethodnik telecastera.
Što se mene tiče, može. Samo da vidimo koji je prostor odgovarajući, odn. gde da se zakaže termin. To treba uraditi što pre jer kapiram da je nedelja katastrofa zbog zauzetosti termina...Funkomat wrote:Ja sam kontao neko poslepodne, ako i drugima odgovara. 4-8 recimo?
I hajde samo zbog broja ljudi koji će najverovatnije prisustvovati, da prebrojimo zainteresovane, koji zaista imaju ozbiljnu nameru da se pojave...
Koliko sam skapirao, dolaze sledeći žitelji Zemlje Telecastera:
- Funkomat
- Hotstepper
- Majtimika
- Nemanjavelimirovic
- moja malenkost - Baba Slim...
Ko još?
Upravo sam zakazao za nedelju od 16-20 u Euton-u. To je jedan novi studio u Vojvode Knićanina (ulica iz Futoske, kod groblja) br. 20.
http://www.facebook.com/euton.studio?sk=wall
Jedino sto imaju neka sranje pojacala ali cu poneti ja svog Junior-a i mogao bi ti, Kare, ako te ne mrzi da dovuces Carvina.
@merk
Matori, ja ocekujem i nokastera.
http://www.facebook.com/euton.studio?sk=wall
Jedino sto imaju neka sranje pojacala ali cu poneti ja svog Junior-a i mogao bi ti, Kare, ako te ne mrzi da dovuces Carvina.
Doci ce najverovatnije moj ortak sa nekim limited edisn korea fenderom.Baba Slim wrote:Ko još?
@merk
Matori, ja ocekujem i nokastera.

funkomat, da znaš:
samo da nije toliko daleko, seo bi ja u auto i evo me u NS!
Bih rado, ali ću posle svirke u Somboru sad u subotu svu opremu ostaviti u Vrbasu, jer ne verujem da ću sledeće nedelje imati kako da je prevezem NS-VS, a treba mi opet tamo za svirku 24.sep...Funkomat wrote:Jedino sto imaju neka sranje pojacala ali cu poneti ja svog Junior-a i mogao bi ti, Kare, ako te ne mrzi da dovuces Carvina.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Kad je to u nedelju da se organiziram...

Nedelja, 18. sept., 16-20h, Vojvode Knićanina 20.
Steta... Bas bih voleo da probam gitaru.merk wrote:funkomat, da znaš:
Svidja mi se sto su svi vijci ravni a ne filips.
Jebiga onda samo junior ili da neko od ostalih donese jos neko pojacalo.Baba Slim wrote:Bih rado, ali ću posle svirke u Somboru sad u subotu svu opremu ostaviti u Vrbasu, jer ne verujem da ću sledeće nedelje imati kako da je prevezem NS-VS, a treba mi opet tamo za svirku 24.sep...Funkomat wrote:Jedino sto imaju neka sranje pojacala ali cu poneti ja svog Junior-a i mogao bi ti, Kare, ako te ne mrzi da dovuces Carvina.
Jbg. Jesu li pojacala u prostoriji bas totalno neupotrebljiva?
Ma da, neki raspali randali. Nisu bas za isprobavanje gitara.
Posluzice moje pojacalo.

Posluzice moje pojacalo.
- Hotstepper
Done deal.Funkomat wrote:Nedelja, 18. sept., 16-20h, Vojvode Knićanina 20.
@merk...
znash shta kazhe Marti u filmu "Povratak u buducnost" svojoj devojci kad vidi onaj dzip?
"Jednoga dana Dzesika, jednoga dana.."
E TO UPRAVO JA SAD SEBI GOVORIM!
"Jednoga dana Andrej... jednoga dana..."

A jel primate posmatrache? 
Mislim da je telac savrshena gitara za mene, imam dve gitre ali ne i telca, i totalno bih voleo da se odjednom na vishe komada uverim da ne greshim, a i naravno da upoznam joshneke ljude chije postove chitam svaki dan vec par godina

Mislim da je telac savrshena gitara za mene, imam dve gitre ali ne i telca, i totalno bih voleo da se odjednom na vishe komada uverim da ne greshim, a i naravno da upoznam joshneke ljude chije postove chitam svaki dan vec par godina