E to zajebi, jel' ima da se načekaš ko zna koliko. Kod njih kada sam kupovao 4 zvučnika, jedan je imao iskrivljen ram, i to iz fabrike (carevi su mislili da sam ja to nekako udario jel', a ja ih pitam ako jesam gde je trag udara....) i čekao sam dobrih 3 meseca da mi daju nov zvučnik. Btw taj koji je bio sjeban je trebalo lepo da vrate Celestionu (jer jebote nije ničija greška do proizvođača) ali su carevi nosili to kod nekog majstora da ispravi ram (posle čega je naravno metalni deo zvučnika bio izgreban = bye bye garancijo) i zvali me da dođem po zvučnik i da kao koristim taj dok ne dođe novi (WTF!!!??)

No ostao sam pribran, zahvalio im se na pozivu i sačekao još mesec dana do novoga zvučnika (naravno i za tih mesec dana sam ih mal-malo zivkao). Ne znam jesu li hteli da me iscimaju jel' su mislili da sam ja sjebao zvučnik, al' eto dobih taj jedan kako treba. Tako da ako imaš živaca zivkaj ih i podsećaj da si tu, jer njima izvor prihoda nisu ti zvučnici i vrlo je moguće da će te zaboraviti na narednih par meseci. Opet neću daih kudim potpuno, ok su ovako i cene su im ok (barem bile ne znam sada), al' recimo ne kapiram ako im već stiže tura zvučnika (valjda jednom mesečno) što ne bi mogli naručiti još taj jedan za tebe majku mu.