Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
Pa naravno. Ne mora svako ko se pojavi da poseduje telekastera... 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Spoiler:

Kakav je to studio bajdvej? Meni je ok nedelja, taman posle rucka

Jeste jako fina gitara.nemanjavelimirovic wrote:![]()
![]()
joj. Dam ti svashta za tu gitaru ako je oridjidji
![]()
Kakav je to studio bajdvej? Meni je ok nedelja, taman posle rucka

Ok je studio. Nije neka oprema ali je zvuk fin + sto su, kazem, relativno novi pa manje vise uvek imaju slobodnih termina.
original, naravno!

ali moj ponos svakako je gibson super 400 C, kojeg sam 1980 kupil preko Popa Asanovića kod Henrya Mannya iz Manny's Music Store, kod kojeg su kupovali svi, koji su tada u muzici nešto značili: od Hendrixa ,Beatlesa, Rolling Stonesa, Byrdsa, Holliesa, Whoa, Kinksa, Elvisa, Sinatre, Charlie Parkera, Vladimir Horowitza, Count Basie-a, The Doors, Simon & Garfunkela, Johnny Casha, Cream, CSN&Y, Miles Davisa, Grateful Deada, Sly Stonea, Bob Dylana, James Browna, Pink Floyda, Elton Johna, Black Sabbatha, The Mothers of Invention, Jerry Lee Lewisa, Ike i Tine, ... itd., što svedoći i dokument.

isplati se pročitati:
http://new.music.yahoo.com/blogs/rocksb ... sic-store/

ali moj ponos svakako je gibson super 400 C, kojeg sam 1980 kupil preko Popa Asanovića kod Henrya Mannya iz Manny's Music Store, kod kojeg su kupovali svi, koji su tada u muzici nešto značili: od Hendrixa ,Beatlesa, Rolling Stonesa, Byrdsa, Holliesa, Whoa, Kinksa, Elvisa, Sinatre, Charlie Parkera, Vladimir Horowitza, Count Basie-a, The Doors, Simon & Garfunkela, Johnny Casha, Cream, CSN&Y, Miles Davisa, Grateful Deada, Sly Stonea, Bob Dylana, James Browna, Pink Floyda, Elton Johna, Black Sabbatha, The Mothers of Invention, Jerry Lee Lewisa, Ike i Tine, ... itd., što svedoći i dokument.

isplati se pročitati:
http://new.music.yahoo.com/blogs/rocksb ... sic-store/
Nakon shto sam kontaktirao par forumasha iz Bg-a koji su nazhalost zauzeti u nedelju, ne ostaje mi nishta do da pitam da li bi se mozhda neko drugi iz BG-a iscimao do NS-a u nedelju kolima pa da idemo zajedno i samitujemo kako dolikuje? 
Kolima bi mi odgovaralo jer bih da nosim Jive King-a da forumashi svoje divljenje slikama sa Pecine teme unaprede i u sonichno odushevljenje i posle postanu mushterije
a i zhelim da mnoga telad gledaju u sharena vrata moga tolexa!
Troshkove bi kombinovano platili itd itd

Kolima bi mi odgovaralo jer bih da nosim Jive King-a da forumashi svoje divljenje slikama sa Pecine teme unaprede i u sonichno odushevljenje i posle postanu mushterije

Troshkove bi kombinovano platili itd itd

Ja bi isao rado, ali u nedelju radim posle podne... Te proklete radne nedelje jbg 

Au brate, nedelja posle podne, totalni bedak
Zar ne mozes da se menjas s nekim, for greater good? 

Cortex wrote:Au brate, nedelja posle podne, totalni bedakZar ne mozes da se menjas s nekim, for greater good?

Noup, zahebana situacija jbg a imao sam jako veliku zelju da dodjem 

- Hotstepper
a gde nam je andrej]? I on ima ono tele shto sam bash zheleo da probam... 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ajde Beogradjani, nije daleko NS toliko...

nemanjavelimirovic wrote:Ajde Beogradjani, nije daleko NS toliko...![]()

Jashta!
S obzirom da niko iz BG-a ne ide chak ni da mi pravi drushtvo, a kamoli da ponesemo i Jive King-a, ja dolazim sam zheleznicom i ponecu neke pedale!
Rachunam da cete i vi a? 
S obzirom da niko iz BG-a ne ide chak ni da mi pravi drushtvo, a kamoli da ponesemo i Jive King-a, ja dolazim sam zheleznicom i ponecu neke pedale!

- Hotstepper
Cortexe... nije to pojachalo tako teshko...Cortex wrote:Jashta!
S obzirom da niko iz BG-a ne ide chak ni da mi pravi drushtvo, a kamoli da ponesemo i Jive King-a, ja dolazim sam zheleznicom i ponecu neke pedale!Rachunam da cete i vi a?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ja cu poneti lite ash-a i deluxe-a, ponecu i sve pedale koje su kod mene...