Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Zemlja Telecaster-a
Mislim da smo trebali 6 sati zakupiti
Do jaja. Vidimo se u 16h.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
U principu nije preterano neophodno ako se donese kartica i laptop. Ja mogu poneti Beta 57 i kameru.... pa cemo sinhronizovati zvuk i sliku docnijemajtimika wrote:dolazim i donosim 90Euro telekastera, a ponecu i pivija, tako da ce biti bar 2 ok pojacala za probe, a danas sam nesto pregovarao sa snimateljem iz tog studija da se iscima da dodje, posto smo drugari, da on odradi snimanje (naravno za Dz), pa je rekao da ce verovatno moci, ali za svaki slucaj ponesite sta ste planirali za tu namenu, ako covek ne bude mogao
Uh, ljudi, vidim da ćete lepo da se provedete... Ako, i treba. Baš mi žao što neću moći da dođem.
- Hotstepper
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
- Hotstepper
znao sam da cesh ti da se prepoznash... 
NEMANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
I kako je bilo? 
Najs. A ovaj Jive King - ako je sve snimito so njim, a i ako nije
Jeste, sve je snimano njime, jedina pedala koja je bila izmedju je bio OCD klon by Majtimika, koji je ukljuchivan samo povremeno i to sa jako malo gain-a. U jednom delu Velimirovic svira samo drive sa Jive King-a uz demonstraciju chishcenja preko volume pot-a. 
Ja sam svirao svoju stvar The Burning Beach Fiasco, nazhalost neuspeshno jer sam pokidao nokte isprobavajuci gitare pre te koju sam svirao [koja je btw ostavila najbledji utisak nekako], kasnije cu napisati vishe rechi, za sad toliko! Druzhenje je bilo nezaboravno!
Nemanja fenomenalno montirano i sredjeno, straight to the point, a mikrofon radi super! Nije mogao da uhvati sav bass Jive-a ali i ovako prilichno fino zvuchi, ali kazhem, srezano u bassu.
Zamolio bih josh jednom sve prisutne da ispishu i po neki komentar na temu pojachala, jer to je najmanje shto mogu da uchinim za Pecinu promociju
Ja sam svirao svoju stvar The Burning Beach Fiasco, nazhalost neuspeshno jer sam pokidao nokte isprobavajuci gitare pre te koju sam svirao [koja je btw ostavila najbledji utisak nekako], kasnije cu napisati vishe rechi, za sad toliko! Druzhenje je bilo nezaboravno!
Nemanja fenomenalno montirano i sredjeno, straight to the point, a mikrofon radi super! Nije mogao da uhvati sav bass Jive-a ali i ovako prilichno fino zvuchi, ali kazhem, srezano u bassu.
Zamolio bih josh jednom sve prisutne da ispishu i po neki komentar na temu pojachala, jer to je najmanje shto mogu da uchinim za Pecinu promociju
Cortex wrote:NEMANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Druženje je stvarno bilo super.
Nemanja nastavlja sa svojim separatistichkim tendencijama u ponashanju nazivajuci video Zemlja Telekastera Novi Sad 
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Kako je vama ljudi bilo dobro, stvarno znate da uzivate! 
Stvarno lep provod, žao mi je što niste negede bliže bili pa da i ja svratim. U svakom slučaju dobro društvo na okupu a tu je bilo i ovih 6-7 lepotica da vam pravi društvo 
TV jones jebao mater mikrofonu.
Baja zvuci sjajno.
Mozda smo ipak trebali da podesavamo pojacalo za svaku gitaru...
Baja zvuci sjajno.
Mozda smo ipak trebali da podesavamo pojacalo za svaku gitaru...