To su ruske kutije, ako su drajveri u dobrom stanju (ništa ne struže, ili šuška) to može dobro da te služi, samo ne preteruj na žurkama jer može da vrisne visokotonac.makikale wrote:imam 2 zvucne kutije euromatic s-200...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
To su ruske kutije, ako su drajveri u dobrom stanju (ništa ne struže, ili šuška) to može dobro da te služi, samo ne preteruj na žurkama jer može da vrisne visokotonac.makikale wrote:imam 2 zvucne kutije euromatic s-200...
Baci to kinesko govno. Zajebao sam se pre par godina i uzeo ga od Šedija© za 58.000 evra, šatro mint stanje. Potovi krče ko ludi, membrane popucale posle 2 nedelje, a basova nigde. Plus sve vreme imaš osećaj da će da se raspadne na dodir.fattwang wrote: Evo na primer, na netu sam našao uređaj pod šifrom S-200. Dosta je bučan.
Zajebavas.. ja cuo da basovi grme...nebojsak wrote: basova nigde.
ili poluraspadne .. ako je u tablici elemenata zaveden pod slovom U-235nebojsak wrote:Plus sve vreme imaš osećaj da će da se raspadne na dodir.
Naravno da grme kad je produvao zvučnik.dejankuki wrote: Zajebavas.. ja cuo da basovi grme...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests