Bespeco gitarski kablovi
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Bespeco gitarski kablovi
imam i ja jedan takav, za sad je ok
- Fast beer-drinker
Ja koristim Planet Waves vec dugo vremena, i stvarno su odlicni. Imam i Proel i Klotz, al' su mi ovi najbolji. Bolje je u startu kupiti dobar kabl, i dati vise para za njega, nego tako svakih par mjeseci kupovati smece. Kupis jednom dobar kabl, za oko 15 e, pa nadalje, i onda znas sta imas, i miran si, a i isplativije je na duze staze.
-
Naravno da je pametnije kupitu kvalitetan kabl, ali treba ga i chuvati...
Hocu da kazhem, ne mozhe kabl da se pokvari nakon tri meseca sam od sebe...
Hocu da kazhem, ne mozhe kabl da se pokvari nakon tri meseca sam od sebe...

Slazem se,mada cuvao sam ga ja dobro,svirao sam uglavnom po kuci,ne znam kako sam mogao da uticem na njegovo kvarenje 

Verovatno si ga motao kako (ne) trebaUltex wrote:Slazem se,mada cuvao sam ga ja dobro,svirao sam uglavnom po kuci,ne znam kako sam mogao da uticem na njegovo kvarenje

pogledao ga popreko
Ja Planet Waves nekako izbegavam otkad su mi pre par godina riknula dva u roku od par meseci. Jedan običan i jedan onaj fensi sa prekidačem za struju. Zapravo, sve to što se prodaje je kineska roba, pa izbegavam sve. Ovi Cordial patch kablovi sa kineskim Neutricima što sam ih skoro uzeo koštaju manje od jednog originalnog ugaonog Neutrika. Al za te male kabliće mi i nije neka greda, manje se drndaju i nije skupo menjati ih.
kakav prekidac za struju?
Onaj za silent varijantu, da ne puca kad se vadi iz gitare.
aaaa, prekidac za signal. Ja ih ne volim, vise delova koji mogu da se pokvare 

Fora je u tome da je on ostao ok, a sam kabl prekida na jednom određenom mestu 

Koristim iskljucivo Spirit XXL od SommerCable sa Neutrik konekcijom. To je najbolja kombinacija, kako zvucno, tako i po pitanju pouzdanosti. Vredi pogledati oglase na ovom forumu...
- Pentatonic
Koristim Planet Waves kablove od 3m nekih godinu i po dana i nisam imao nikakvih problema do sada.
ne mogu da verujem koliko ti smaras, coveceBane bass wrote:Koristim iskljucivo Spirit XXL od SommerCable sa Neutrik konekcijom. To je najbolja kombinacija, kako zvucno, tako i po pitanju pouzdanosti. Vredi pogledati oglase na ovom forumu...
-
Nije u pitanju kvantitet, nego kvalitet marketinga.

Ontopic/
Meni sljakaju oni skljoc planet waves, a imali su par extremno nezgodnih uganuca. O sonicnim vrlinama ne bih znao, meni zvuce ok, iako sigurno postoji nesto bolje.

Ovo svakako proizvodi kontra™ efekat, imo.Bane bass wrote: Vredi pogledati oglase na ovom forumu...

Ontopic/
Meni sljakaju oni skljoc planet waves, a imali su par extremno nezgodnih uganuca. O sonicnim vrlinama ne bih znao, meni zvuce ok, iako sigurno postoji nesto bolje.