Fender frontman 212R
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender frontman 212R
Ovo mi deluje kao dosta dobro resenje, makar po onome sto se pise na netu. Ja ga licno nisam probao.
http://www.kupujemprodajem.com/Peavey-B ... ter_id=488
Da, to pojacalo je mnogo univerzalnije i upotrebljivije od Frontman-aJack Nape wrote:Ovo mi deluje kao dosta dobro resenje, makar po onome sto se pise na netu. Ja ga licno nisam probao.
Covek trazi 270e za njega. Ne znam koliko je u artistu, ali u thomannu je 333e. Ja mislim da bi 220 bilo realno.
Ovo mi je isto privuklo paznju: http://www.kupujemprodajem.com/Hiwatt-M ... -oglas.htm
Idem ovih dana da ga cujem. Jedino me brine da li je ovih 50w malo da se ispliva u bendu i na svirci gde stoje jos i bubanj i bass pojacalo?
Idem ovih dana da ga cujem. Jedino me brine da li je ovih 50w malo da se ispliva u bendu i na svirci gde stoje jos i bubanj i bass pojacalo?
nije malo. 

- nikolic025
Druze,ja sam u jednoj nasoj prodavnici,ne secam se tacno kojoj,sam video hiwatt nov sa 12" zvucnikom,da li 40 ili 60W i bio je oko 200E,oko 19000din tada...
Mislim da je ovo mnogo,ako je to to...A i na oglasima je jedan bio iz Sida za 180E...Razmisli,proveri...
Mislim da je ovo mnogo,ako je to to...A i na oglasima je jedan bio iz Sida za 180E...Razmisli,proveri...
Nisam ni mislio da dam ove pare. Zvao sam artist oni ga trenutno nemaju, ali kaze covek da kosta izmedju 30 i 35 hiljada kod njih. Gledao sam cene u engleskoj tamo se vrti oko 200 funti.
Jel ima neko ideju koliko bi ovaj polovam hiwatt g50r mogao da vredi?
ja mislim samo da nije ispod 200e niti preko 300. pa ponudi coveku. 

Ja imam Fender frontmana 212 R i mogu reci da za te pare jace pojacalo ne moze da se nadje, i da mu je klin kao i gain totalno ok. Kacio sam na njega od skupih gibsona do jolane i mogu reci da za te pare je opravdan on polovan moze oko 200 e da se nadje sto je za tu jacinu i uslugu sasvim zadovoljavajuce.
- mislim_stvarno
ja bih radije tih 200e dao za neki matori marshall tranzistorac, kao sto sam i uzeo, jcm800 solidstate 2x12" 50w... Mislim, meni se vise svidja kako radi marshall tranzistor od fendera...nex-81 wrote:on polovan moze oko 200 e da se nadje sto je za tu jacinu i uslugu sasvim zadovoljavajuce.
Nisam imao previše iskustva, ali sam ga probao nekoliko puta. Dobar klin, neupotrebljiv drajv.
Mada generalno, to važi i za njegovog burazera FM.
Mada generalno, to važi i za njegovog burazera FM.
-
Ne zelim da sugerisem, samo da napomenem, ortak je u frontmana 25r ubacio dobar novi zvucnjak, i od meh pojacala napravio totalno upotrebljivo pojacalo. Clean kanal je postao jako dobar, drive takodje, kao i reverb. Znam da vecina ljudi kupuje frontmane samo zato sto su povoljni, ali cinjenica je da u sva budget pojacala idu najjeftiniji moguci zvucnici. To je sigurno kao pakao. Ko ima visak dobrih zvucnika,i hoce da eksperimentise, iskrena preporuka. Pitanje je koliko jos moze da se poboljsa zvuk, zamenom nekih drugih komponenti (i koliko je to moguce, ne znam koja je izvedba u pitanju na ovim novijim), ali to vec zalazi u zonu entuzijasta, sto nema veze sa ovom temom. 

Ja sviro jedared - klin je bio neupotrebljiv, kao i drajv. Jedno od gorih pojacala koje sam svirao, u velikoj konkurenciji losih. Cjenim da uvazeni kolega KSC ipak zna o cemu prica, mozda zamena zvucnjaka pomaze...
Pozdrav!
Nije Coca, al' jbg...

Pozdrav!
Nije Coca, al' jbg...
Moj gitarista ima i 2x12 i onaj mali 1x12 65R, i Strata sa standard magnetima. Uvek bolji zvuk namesti na malom 65R.
Ovaj veliki radi muljavije, ima više nekog bespotrebnog basa, a slabije izlazi ono što treba da se čuje, drive je njesra, i glomaznije je. Postoji varijanta da se oplemeni i ubace neki Jensen ili Selešn drajveri, ali jebo taj poso, kad te na kraju izađe skuplje Dara nego mera...
Pivi lampaš neki stari nađi, i bog da te vidi...
Ovaj veliki radi muljavije, ima više nekog bespotrebnog basa, a slabije izlazi ono što treba da se čuje, drive je njesra, i glomaznije je. Postoji varijanta da se oplemeni i ubace neki Jensen ili Selešn drajveri, ali jebo taj poso, kad te na kraju izađe skuplje Dara nego mera...
Pivi lampaš neki stari nađi, i bog da te vidi...