Pogledajte u HD720 za puni kvalitet zvuka. Enjoy
Nesto iz moje produkcije-First creation HD720
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Nesto iz moje produkcije-First creation HD720
Evo jedan moj instrumental.Prvi koji sam uradio.Nadam se da ce vam se svidjeti. Svaki komentar je dobro dosao
Re: Nesto iz moje produkcije-First creation HD720
jel mozes da mi posaljes drum track iz ove pesme ?
inace,,stvarno je odlicno
kad je pochelo, mislio sam da cu da se smorim kao dupe, al nije loshe uopshte, samo nastavi sartiani 

Trudim se i hvala na komentarima. 
Kako mislis drum track.Kao midi file ili kao mp3 ?DJ ASHBA wrote:jel mozes da mi posaljes drum track iz ove pesme ?![]()
ne bitno u kom je formatu..moze i midi i mp3 i sta god... 
Ok dok prebacim.Danas bas nemam puno vremena.Ostavi mi tvoj mail pa ti posaljem tamo za vikend
Lepo, lepo... Pogotovu s obzirom da je prvi instrumental u pitanju. Samo tako nastavi! 
Rax13 wrote:Lepo, lepo... Pogotovu s obzirom da je prvi instrumental u pitanju. Samo tako nastavi!
Ako moze da se numera dobije u flac formatu bio bih jako zahvalan.
Poslacu ti mail na pp.
Poslacu ti mail na pp.
U kojem programo mogu da prebacim u Flac formaat?Ovo sto ja koristim nema export u Flack.
Kao prvo, sretna nova godina i sve najbolje zelim 
Izvini sto se tek sada javljam, nisam bas stigao da budem na internetu cesto zbog raznih obaveza. Pa ovako, foobar 2000 moze da konvertuje wav u flac. E sad ako si snimao i sve cuvao u mp3 formatu onda nema svrhe da se prebacuje u flac jer se time nista ne dobija. Dakle samo ako si originalnu pesmu, ili trake u pesmi cuvao u wav-u ili bilo kom drugom lossless formatu.
Hvala!
Izvini sto se tek sada javljam, nisam bas stigao da budem na internetu cesto zbog raznih obaveza. Pa ovako, foobar 2000 moze da konvertuje wav u flac. E sad ako si snimao i sve cuvao u mp3 formatu onda nema svrhe da se prebacuje u flac jer se time nista ne dobija. Dakle samo ako si originalnu pesmu, ili trake u pesmi cuvao u wav-u ili bilo kom drugom lossless formatu.
Hvala!
Hvala i sretna nova takodje kao i svima ostalim na ovome forumu.Ok pogledacu da skinem taj software pa da ti prebacim,inace je sve u waw.
Unapred se zahvaljujem!