Ibanez SR305DX ili Yamaha RBX 375
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ibanez SR305DX ili Yamaha RBX 375
prvo poz za sve basiste na forumu poshto sam se tek registrovao x) ... hteo bih da chujem vasha mishljenja za ova 2 bassa poshto se malo dvoumim ... fan sam ibaneza i svidja mi se taj zvuk poshto sviram metal , ali ono , rekoh da dam shansu yamahi poshto je ortak zaludjenik za yamahe i kazhe mi da se isto chuju x) .... inache imam ruchnu izradu koju planiram da prodam ( ne svidja mi se taj zvuk , nema agresiju xD ) ...
Re: Ibanez SR305DX ili Yamaha RBX 375
Oba basa su solidna za svoju cenu,ali bih pre uzeo Ibaneza.Ja mislim da je taj Ibanez pasivan,jel?
Bolje dobra pasivna gitara nego dobra aktivna(jer ce dobra pasivna gitara,kada se preradi da bude aktivna,ce bolje zvucati od gitare koja je fabricki aktivna).
Malo je konfuzno,ali ko razume shvatice
Bolje dobra pasivna gitara nego dobra aktivna(jer ce dobra pasivna gitara,kada se preradi da bude aktivna,ce bolje zvucati od gitare koja je fabricki aktivna).
Malo je konfuzno,ali ko razume shvatice

- Tiki the Boyler
- Urednik
Teško da neko može da shvati šta si htio da kažeš! Al nebitno...
Moj glas ide za Ibaneza, jer su mi Yamahe u toj cjenovnoj klasi totalno bljutave i anemične!
Moj glas ide za Ibaneza, jer su mi Yamahe u toj cjenovnoj klasi totalno bljutave i anemične!
@vbraca : ok ok , skontao sam
.... mada , ovaj ibanez sr305dx jeste aktivan ;D .... mislim , ima samo aktivnu elektroniku , a magneti su pasivni .... al' opet , od kako sam pocheo da sviram , sviram samo na aktiv xD .... verovatno tju ibaneza , ipak je to onaj specifichan zvuk xD ....

Ja sam svojevremeno probavao Yamahu i nekako mi se nije cula peta zica. maybe it's just me... Mada jaaako lepo izgleda. 

ibanez je uvek lepshi xDDD
nisam probao Yamahu,ali Kineski Ibanez sam probao u radnji...to kad pocinje sa 3,bojim se
da ces biti veciti vlasnik.A da je lepa-lepa je!
Cuvaj se jeftinih crnih gitara...
da ces biti veciti vlasnik.A da je lepa-lepa je!
Cuvaj se jeftinih crnih gitara...
odustao sam od obe xD .... trebam da krenem da radim sada u lokalnoj televiziji , pa tju skupljati od plate za K5 ili SR505 x) ... K5 je bass mojih snova xD ... a SR505 ... probao sam ga ... i odushevio se ... svom sretjom nije kineski , made in korea ;D
kolika je cena za SR505 u BG-u ? ovde je 52970 din. ...
kolika je cena za SR505 u BG-u ? ovde je 52970 din. ...
- Tiki the Boyler
- Urednik
Cijena SR505 ne bi trebala preći 800EUR!
Za K5 dodaj nekih 50-tak i to je to!
Za K5 dodaj nekih 50-tak i to je to!