Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa vidi, nije taj squier vishe ni tako jeftin, ima danas na desetine jeftinijih kineskih fabrika od njega... A kad vec i trazhe vecu cenu od ostalih onda su reshili i da pruzhe vishe...Milanares wrote:squier bi da vrati reputaciju big time, ocigledno. i nije cudo da se tim kineza danas muci oko jedne gitare ne bi li je napravili sto boljom i lepsom.
lep je finish. nisam znao da bor ima takvu saru.
Da metlu da uključiš 1966 Vibrolux Reverb zvučala bi moćnoHotstepper wrote:Sad ima CV i ovoj kombinaciji...?
A boga mi, i zvuchi dobro.
[youtube]m78BJo9Dxhg&feature=related[/youtube]
Vaistinufattwang wrote:Da metlu da uključiš 1966 Vibrolux Reverb zvučala bi moćno![]()
Baba Slim wrote:
![]()
Prelepa plava gitara.![]()
Ne bezhim ni ja od toga, skontao sam odma da je neko namunjeno pojachalo... al se mora priznati da ni squier nije onako kantast i prazan kao shto su oni jeftiniji...fattwang wrote: Da metlu da uključiš 1966 Vibrolux Reverb zvučala bi moćno![]()
Cijena sitnica - oko $3000 na ebay-u
Fender je slabo pokriven. Pojavljuju se samo neki modified ili hotrod modeli. Nisam nikad video klasične modele Tweed Champ, Deluxe ili Bassman, Deluxe Reverb, Vibrolux, Twin... Marshall je mogao da se nabavi i iz handwired serije. Fender gitare postoje od Squiera do Custom Shopa. Pragovi koji štrče na Fenderu mogu se osetiti i kod najskupljih modela.nemanjavelimirovic wrote:Ima dobrih pojacala,..
Imate li neku predstavu kako zvuci Fender Deluxe Reverb reissue, ne utisci sa neta nego licna iskustva? Nema ga u niškom Mitros-u, a nešto sam se utripovao da prodam mog The Twina i kupim ovu paklenu kutijicu:fattwang wrote:Šteta je što u našim radnjama ima veoma malo dobrih pojačačla za razliku od gitara.
nije ti dobar link...fali h na pocetku adrese!vertigo_beat wrote:Imate li neku predstavu kako zvuci Fender Deluxe Reverb reissue, ne utisci sa neta nego licna iskustva? Nema ga u niškom Mitros-u, a nešto sam se utripovao da prodam mog The Twina i kupim ovu paklenu kutijicu:fattwang wrote:Šteta je što u našim radnjama ima veoma malo dobrih pojačačla za razliku od gitara.
ttp://www.mitrosmusic.com/proizvod/4827-Fende ... erb%C2%A9/
Doduse, na linku nije YT video sa telekasterom, ali ima toga po netu.
Imam i jedno pitanje za one koji su sa modern 6 steel bridge presli na three barrel bridge, u mom slučaju Wilkinson-ovu kobilicu...kakvi su vam utisci? Meni gitara više pršti (ne pričam o twangu ,nego o gornjim frekvencijama kad ošinete akord), a i stalno derem šaku o one srafčiće na burencima. Da li ste osetili neko poboljšanje u zvuku, sustejnu...?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest