Zemlja Telecaster-a

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Zemlja Telecaster-a

Post by nemanjavelimirovic » 12 Dec 2011, 00:27

Hotstepper wrote:E, poshto je BabaSlim (Nenad) inicijator ideje, a on je trenutno na nekoj svirci, javio mi se pre sat vremena i zamolio da vas pitam, ajde da sachekamo njega pa da se dogovorimo tachno...

Koliko ja za sad znam, 18.12. nedelja, NS, al ne znam gde...
(shto se mene tiche, mozhe gde smo i prosli put, meni je to na 3min od stana :D )
Samo ovaj put vishe jam-a, to je valjda cilj.
Nemanja, snimamo? 8)
Meni samo posaljite adresu tacnu, pa se gledamo :-)
Moze shto se mene tice, ali znas da moj kamkorder lose hvata sound, pa bi mozda najbolja opcija bila da se sve snimi (ako je JAM u pitanju), preko miksete u neki laptop? :ziveli:

komil

Post by komil » 12 Dec 2011, 11:19

nemanjavelimirovic wrote:Meni samo posaljite adresu tacnu, pa se gledamo :-)
Moze shto se mene tice, ali znas da moj kamkorder lose hvata sound, pa bi mozda najbolja opcija bila da se sve snimi (ako je JAM u pitanju), preko miksete u neki laptop? :ziveli:
Evo ja donosim laptop + Alesis interfejs za snimanje + dva mikrofona (SM57 i eventualno kondenzatorski da uhvati prostoriju).

Donosim i telca marke Budž (vrat je mnogo star a telo je naknadno nakalemljeno od bosanskog jasena).

Koji je onda plan? Moj predlog je da ulaznica na samit bude komad teletine. (znam, sad će mnogi osuti paljbu po meni). Mislim, bojim se da ako dođe 20 ljudi u razgledanje, a bude malo gitara da jednostavno, neće tolki ljudi imati ni gde da stoje, a šta ćemo uraditi - ne znam.
U svakom slučaju, to je samo moj predlog, svaka kombinacija je lepo druženje, i to je možda najvažnije!

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 12 Dec 2011, 12:11

Ja sam u fazonu "ko dosao - dobro nam dosao" bez obzira na gitaru, jer bih voleo da u ovom slucaju pored teletine primarni povod bude jam (druzenje pre svega naravno), a kapiram da se kroz jam i menjanje sviraca na instrumentima moze sve lepo isprobati.

E sad, posto mislim da nas nece biti malo (nadam se tacnije :-) ), trebali bi ciljati neku vecu prostoriju, ali su sve prilicno male. Ako neko ima neku ideju (Funk?) za vecu prostoriju od one koju smo uzeli prosli put, predlozi su dobrodosli. Ako ne, moze ona i gotovo, ili kod Djoleta u Partizanskoj recimo, mozda i bolje odmah tamo...

Sto se snimanja tice, drago mi je sto zelite da se cimate, ali mislim da je sve preko jednog ambijentalnog mikrofona prevelika komplikacija. Ili jednostavno kamkoder u ruke pa sta god se uhvati...

Pozivaju se i basisti naravno, s tim da onaj dobar bubnjar kojeg sam pominjao taman moze u tu nedelju 18.dec da dodje, sto je super...

Hotstepper

Post by Hotstepper » 12 Dec 2011, 13:19

Baba Slim wrote:Ja sam u fazonu "ko dosao - dobro nam dosao" bez obzira na gitaru, jer bih voleo da u ovom slucaju pored teletine primarni povod bude jam (druzenje pre svega naravno), a kapiram da se kroz jam i menjanje sviraca na instrumentima moze sve lepo isprobati.
:1:

A shto se tiche snimanja, super ako komil hoce da donese to svoje, Nemanja onda samo kameru i kao proshli put uklopi i bude "profi" odradjeno :wink:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 12 Dec 2011, 13:38

Hotstepper wrote:
Baba Slim wrote:Ja sam u fazonu "ko dosao - dobro nam dosao" bez obzira na gitaru, jer bih voleo da u ovom slucaju pored teletine primarni povod bude jam (druzenje pre svega naravno), a kapiram da se kroz jam i menjanje sviraca na instrumentima moze sve lepo isprobati.
:1:

A shto se tiche snimanja, super ako komil hoce da donese to svoje, Nemanja onda samo kameru i kao proshli put uklopi i bude "profi" odradjeno :wink:
Nije problem. :ziveli:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 12 Dec 2011, 15:21

Moj skromni prilog ovoj temi: ->Mariner Rocketella Blackguard Telecaster<-

komil

Post by komil » 12 Dec 2011, 19:35

Baba Slim wrote:Ja sam u fazonu "ko dosao - dobro nam dosao" bez obzira na gitaru...
Verovatno si u pravu, probaću da izvidim i za prostorije ako stignem.
Baba Slim wrote:Pozivaju se i basisti naravno, s tim da onaj dobar bubnjar kojeg sam pominjao taman moze u tu nedelju 18.dec da dodje, sto je super...
Znači biće i jedan tabloidni selebriti? http://www.svet.rs/clanak/novi-decko/pr ... de%C4%8Dka

Ima i ona pesma:
It's Summit Time Again!!!

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 12 Dec 2011, 19:49

Ne bih se ja previse cimao oko snimanja. Naravno, super je kasnije videti i poslusati ali ne bih da se svede na snimanje, kao prosli put. Vise svirke i alkohola.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 12 Dec 2011, 21:01

komil wrote:Znači biće i jedan tabloidni selebriti? http://www.svet.rs/clanak/novi-decko/pr ... de%C4%8Dka
To je taj lik, super svira. :)
Funkomat wrote:Vise svirke i alkohola.
Taj rad. :ziveli: :metal:

Dakle, ljudi, da li odgovara da tražimo termin u nedelju, 18.dec, recimo 16-20h? Treba već zakazivati jer je frka sa terminima uvek...

Hotstepper

Post by Hotstepper » 12 Dec 2011, 21:05

Mozhe. :!:

sl0e

Post by sl0e » 12 Dec 2011, 21:39

Jel primate goste iz BG-a? :cao: Kontam da bih mogao da banem na tele samit, i na giros u giromaniji :mrgreen:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 12 Dec 2011, 21:46

sl0e wrote:Jel primate goste iz BG-a? :cao: Kontam da bih mogao da banem na tele samit, i na giros u giromaniji :mrgreen:
Naravno čoveče... :ziveli: Dogovori se sa Cortexom ako on dolazi, kontam da je lakše da se cimate zajedno...

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 12 Dec 2011, 22:12

Eto i mene.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 12 Dec 2011, 22:43

Dragi drugari™, zakazan termin za Telecaster Summit No.2 / MF Jam Session za nedelju, 18.dec, u studiju Brutal, Partizanska 29, Novi Sad, u terminu 16-20h. :ziveli:

Be there, or be square! :cao: :metal:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 13 Dec 2011, 00:08

Baba Slim wrote:Dragi drugari™, zakazan termin za Telecaster Summit No.2 / MF Jam Session za nedelju, 18.dec, u studiju Brutal, Partizanska 29, Novi Sad, u terminu 16-20h. :ziveli:

Be there, or be square! :cao: :metal:
Jeee! :) :ziveli:

Post Reply