Liga Izuzetnih Dzentlmena (Nis) - Autorske stvari
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Liga Izuzetnih Dzentlmena (Nis) - Autorske stvari
Nakon 5 godina postojanja i rada kao cover band osmelili smo se i da probamo da uradimo nesto autorsko... Sve sugestije kritike i eventualne pohvale su vise nego dobrodosle

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Liga Izuzetnih Dzentlmena (Nis) - Autorske stvari
Cek, vi ste oni shto ste svirali PULP?mfilip wrote:Nakon 5 godina postojanja i rada kao cover band osmelili smo se i da probamo da uradimo nesto autorsko... Sve sugestije kritike i eventualne pohvale su vise nego dobrodosle![]()
[youtube]pYU-0bMENf4&feature=related[/youtube]
Ja se nadao da ce biti neshto ovako....al dobro...

Ovo autorsko mi je izmedju Rundeka i SARS, a ni jedno ni drugo ne mogu da smislim (stvar ukusa i senzibiliteta- ja sam u osnovi Psihodelik Pop Panker

Produkcija je dobra, sve ok po tehnickim pitanjima, ali iskreno nije moja solja caja pa ne bih dalje komentarisao....(spot je u principu dobar bajdvej)
Pevachu pohvale za PULP u svakom smislu, perfektno pevanje kao i izgovor koji je jako priblizan Engleskom...kao i celom bendu, oduvali ste taj Cover, cak sam i mogim drugarima pushtao...(da ne ispadne da kudim ceo post

Pa nekako jeste Rundek vibe iza svega toga zbog instrumenata koji se tu koriste mahom...a i dosta njega sviramo tako da je bilo neminovno da se provuce i u autorskoj stvari
I ja bih vise voleo da radimo neke malo Pulpasticnije stvari ali morace da saceka...a i ima dosta slicnog na svirkama pa mi ne pada cekanje tako tesko
Kad smo kod promocije ja sam vrteo LP dosta i drugarima i na FB i bas bih voleo da vas cujem nekada uzivo...ako ste raspolozeni za neki nastup mozda bih cak mogao da vam napravim kontakt sa nekim ljudima ovde
I ja bih vise voleo da radimo neke malo Pulpasticnije stvari ali morace da saceka...a i ima dosta slicnog na svirkama pa mi ne pada cekanje tako tesko

Kad smo kod promocije ja sam vrteo LP dosta i drugarima i na FB i bas bih voleo da vas cujem nekada uzivo...ako ste raspolozeni za neki nastup mozda bih cak mogao da vam napravim kontakt sa nekim ljudima ovde

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hajde, kad god zelish, rado bi u NISH, jer nismo nikad bili u toj formaciji, a napravicemo neku ok cifru, jer je velika stavka putni trosak. Mada uskoro cemo imati i svoj mini-van pa ce biti jednostavnije. 22gi Okt imamo a u novembru mozda idem sa OBH u inozemstvo, ali svakako javi datume pa se cujemo. Vi bi trebali u NS jer cete tamo dobro proci, poslacu ti neke kontakte na PM.mfilip wrote:Pa nekako jeste Rundek vibe iza svega toga zbog instrumenata koji se tu koriste mahom...a i dosta njega sviramo tako da je bilo neminovno da se provuce i u autorskoj stvari

- whosyourdaddy
ej meni je ovo super, nikada u zivotu ne bih ovo slusao ali ako ovo postavi nove granice POP-a u Srbiji (i sire) onda smo na dobrom putu!
za aytorski rad!
keep on POPin in the free world!

keep on POPin in the free world!

-
Lepo ovo zvuci komsije.
Ako vam ikada zatreba giratsta, tu sam. Preko reke.
Ako vam ikada zatreba giratsta, tu sam. Preko reke.

-
I jedan mali komentar,...vise kao sugestija.
Sinocnja svirka vam je bila korektna. O glavnom vokalu ne bih da sudim, verovatno imate isto misljenje kao i ja
.
Jedino smeta ono namestanje, jurnjava sa kablovima koja traje od pola devet do pola jedanaest...
Ako ste vec dogovorili vece u klubu u kojem se mesta zakazuju, nema:
1) Kasnjenja od sat vremena
2) Tonske probe kojha traje do 10:40.
3) Izvinjavanja publici da li ste glasni ili ne
P.S. Ja sam onaj koji je ustao iz publike da pogleda iz blizine Fender Acoustasonic. Jbg kratkovid sam.
Puno pozdrava i mnogo lepih casova provedenih u etru muzike
Sinocnja svirka vam je bila korektna. O glavnom vokalu ne bih da sudim, verovatno imate isto misljenje kao i ja

Jedino smeta ono namestanje, jurnjava sa kablovima koja traje od pola devet do pola jedanaest...
Ako ste vec dogovorili vece u klubu u kojem se mesta zakazuju, nema:
1) Kasnjenja od sat vremena
2) Tonske probe kojha traje do 10:40.
3) Izvinjavanja publici da li ste glasni ili ne
P.S. Ja sam onaj koji je ustao iz publike da pogleda iz blizine Fender Acoustasonic. Jbg kratkovid sam.
Puno pozdrava i mnogo lepih casova provedenih u etru muzike

hvala na kritikama i moram nesto da kazem u nasu odbranu
dosli smo da uradimo tonsku probu u petak posle svirke u irskom pabu (oko 4h posle ponoci) u dogovoru sa gazdom koji se nije pojavio...bez zelje da ulazim u razloge kako i zasto..
tonsku nismo ni imali da ne bismo deranzirali goste...kontrolu nad zvukom nismo imali jer si video gde su kutije bile (odatle i pitanje da li smo glasni) a najveci deo vremena potrosenih na kablove je otpalo na jebavanje sa rasvetom (koja nije nasa i nemamo pojma kako se povezuje)
Slazem se da smo mogli i morali drugacije to da odradimo ali na nasu veliku zalost ljudi koji rade i vode posao nisu navikli na zive svirke i trebace malo vremena da se sve to uhoda.
dosli smo da uradimo tonsku probu u petak posle svirke u irskom pabu (oko 4h posle ponoci) u dogovoru sa gazdom koji se nije pojavio...bez zelje da ulazim u razloge kako i zasto..
tonsku nismo ni imali da ne bismo deranzirali goste...kontrolu nad zvukom nismo imali jer si video gde su kutije bile (odatle i pitanje da li smo glasni) a najveci deo vremena potrosenih na kablove je otpalo na jebavanje sa rasvetom (koja nije nasa i nemamo pojma kako se povezuje)
Slazem se da smo mogli i morali drugacije to da odradimo ali na nasu veliku zalost ljudi koji rade i vode posao nisu navikli na zive svirke i trebace malo vremena da se sve to uhoda.
Evo mi jos malo POP-ujemo 
[youtube]KA-I3-uijdE?hd=1[/youtube]

[youtube]KA-I3-uijdE?hd=1[/youtube]
- BaalBehrit
Kvalitetno odrađen spot. 

Stap, kanap i brdo pozitivne energije i talenta nasih drugara koji su ovo radili... Super smo se zezali dok smo snimali i prezadovoljni smo kako je ispalo
Nova stvar... neozbiljna i bez ikakvih ambicija da nesto bude od nje
Nesto novo i od nas
- sirac-šunka
- vragolan
Meni se više sviđa ova prethodna neozbiljna.
Čim je Maksa i tu upao...
Inače, fino, samo cepajte, kad će album?

Čim je Maksa i tu upao...

Inače, fino, samo cepajte, kad će album?
Kad se jos malo navezbamo u onom sjajnom prostoru gde probamo