Ponudis postavljacu ogl za pola njegove cene, ti zemas neku lovu, a on pravi profit od 100% - so sabi!Kill surf city wrote:Ne znam sta da zakljucim iz cele price

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ponudis postavljacu ogl za pola njegove cene, ti zemas neku lovu, a on pravi profit od 100% - so sabi!Kill surf city wrote:Ne znam sta da zakljucim iz cele price
U tom slucaju bi mogle da se isprobaju. Kao sto vec znas, ubijaju me ti ostri visoki. I sa zvucnikom okrenutim ka zidu, retko trebl prelazi 2. Cesto je na nuli...To, kao sto si rekao, sa bistrijim pojacalom moze da bude opasan plus.
Ja sam problem sa tim visokim rešio kada sam prešao na ruske 6n2p u preampu. Probaj nekako da se domogneš starih preamp lampi (Philips, Mullard, Siemens, Ei) možda tako rešiš problem. Fender lampe bi trebalo da su probrane sovtek lampe, tako da koliko god da je stara, nije dovoljno stara (iz novije je proizvodnje).Funkomat wrote:U tom slucaju bi mogle da se isprobaju. Kao sto vec znas, ubijaju me ti ostri visoki. I sa zvucnikom okrenutim ka zidu, retko trebl prelazi 2. Cesto je na nuli...To, kao sto si rekao, sa bistrijim pojacalom moze da bude opasan plus.
Srecom, od kad sam presao na telca, imam mnogo manje problema sa tim ali moze to i jos 'tamnije'.
Misliš na onu Ei što je crkavala polakoguv'nor wrote:Preamp lampa obicno zvekne pri samom paljenju pojacala (pitaj SSMCa),
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest