Kupovina Ibaneza RG370DX

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Critical
PedoBear

Re: Kupovina Ibaneza RG370DX

Post by Critical » 16 Apr 2008, 14:28

Evo mi smo se nasli na PP,izvinite jos jednom za cimanje teme,ali evo sad bar znate kako da dotegnete rucicu (ako to niste znali do sada)

Pozz

Zoll

Post by Zoll » 16 Apr 2008, 14:39

I ja se izvinjavam za offtopic, nećemo više :D! Inače, upravo sam sredio problem sa luftom ručice, Critical hvala do neba za online pomoć još jednom :) !

nexus_g

Post by nexus_g » 16 Apr 2008, 15:36

Nemam reči. :D Ovaj forum je sa vama, dragi prijatelji, prava eciklopedija. Prevazišli ste sva moja nadanja i očekivanja i zasenili ste me svojim znanjem, iskustvom i nesebičnošću da to podelite. Još sam uvereniji da ću za svoju skromnu ušteđevinu dobiti najbolje što može da se dobije. Moja odluka je, vama zahvaljujuci definitivna. Još samo malo mi dozvolite da koristim vaše informacije. Gde da je kupim? Pročitao sam sve firme na M i posetio njihove sajtove. Nakon toga sam zvao telefonom jednu po jednu. Negde dobijem odgovor: Trenutno nema ili ima još jedna plava (ne bih ni plavu ni zadnju koja je ostala).
Ako neko sazna da je stigla isporuka novih indonežanskih neka javi :D

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 16 Apr 2008, 16:07

Odlicno!!Kupuj i uzivaj....
Ali,nisi rekao odakle si...pa ti tesko mozemo pomoci.Da li si zvao notu?Poprilicno sam sigaran da je oni imaju,oni bas dosta trguju sa Ibanez gitarama... :lol:

Zoll

Post by Zoll » 16 Apr 2008, 16:19

Da, ako si iz Bg-a, te prodavnice koje sam ti nabrojao su ti izbor... mada ne isključujem opciju da možda i u još nekoj ima. U svakom slučaju, zovi ih na par dana, pa kad stignu gitare - trči po svoju :D!

nexus_g

Post by nexus_g » 16 Apr 2008, 16:31

Živim na krajnjem istoku Srbije. Jedina prednost, ako je to prednost, svako jutro pre svih stanovnika Srbije vidimo sunce. Ova daljina (Beograd 260, Niš 220) mi pravi problem da svakodnevno obilazim tako draga mesta kao što su prebogate prodavnice muzičkih instrumenata. Zato mi ovaj forum znači kao i vi u njemu. Nema druge nego da zovem telefonom i tako budem u toku. Hvala vam svima.

Zoll

Post by Zoll » 16 Apr 2008, 16:44

Baš nezgodno, a? Pa ništa, putem telefona budi u toku, pa kad dobiju negde, dođi do Bg-a i i kupuj! Nema ti druge, rekao bih... :?

Critical
PedoBear

Post by Critical » 16 Apr 2008, 17:51

nexus_g wrote:Nemam reči. :D Ovaj forum je sa vama, dragi prijatelji, prava eciklopedija. Prevazišli ste sva moja nadanja i očekivanja i zasenili ste me svojim znanjem, iskustvom i nesebičnošću da to podelite. Još sam uvereniji da ću za svoju skromnu ušteđevinu dobiti najbolje što može da se dobije. Moja odluka je, vama zahvaljujuci definitivna. Još samo malo mi dozvolite da koristim vaše informacije. Gde da je kupim? Pročitao sam sve firme na M i posetio njihove sajtove. Nakon toga sam zvao telefonom jednu po jednu. Negde dobijem odgovor: Trenutno nema ili ima još jedna plava (ne bih ni plavu ni zadnju koja je ostala).
Ako neko sazna da je stigla isporuka novih indonežanskih neka javi :D
Evo prodam ti ja moju iskusnu trzalicu ,sama svira,najbolja koja moze da se dobije ,hteli ovi iz Tenecious D da je kupe ,ja nisam dao :evil: hahahhahahah

Drago mi je da smo ti pomogli ,zato smo tu,forumi su odlichna stvar jel da :mrgreen:

XtrmntR

Post by XtrmntR » 17 Apr 2008, 11:35

goodlikesweeper wrote:Odlicno!!Kupuj i uzivaj....
Ali,nisi rekao odakle si...pa ti tesko mozemo pomoci.Da li si zvao notu?Poprilicno sam sigaran da je oni imaju,oni bas dosta trguju sa Ibanez gitarama... :lol:
Ja prosli puta kad sam bio u Noti, rekli su da nece vise nabavljati ibanez... Sad da li je to istina, ili ne, nemam blage.. ali nisu imali veliki izbor ibaneza tada, sve 2 ili 3 komada cini mi se.

goodlikesweeper

Post by goodlikesweeper » 17 Apr 2008, 11:46

:shock: Stvarno?Ja kad sam mog kupovao puna prodavnica Ibanez bila...al dobro,to je bilo pre godinu i po dana...

XtrmntR

Post by XtrmntR » 17 Apr 2008, 12:00

Ja sam bio tamo u drugoj polovini januara ili pocetkom februara. Kaze lik nesto u fazonu, nece nabavljati vise ibaneza, poceli su praviti gitare od medijapana, radice DEAN sada, kao bolje su se pokazale.

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 17 Apr 2008, 13:43

Mozes da probas ovde, nova radnja, imaju gomilu Ibanez-a:

http://www.musiccentar.com/www/index.php

Nisam gledao da li ima konkretno taj model (ko ce da gleda tol'ke Ibanez-e :D ), ali cini mi se da su generalni zastupnici Ibanez-a sto bi znacilo da postoji velika verovatnoca da dobiju taj model.

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 17 Apr 2008, 13:52

Na zalost u toj prodavnici nema skoro nista... Uglavnom prodaju polovne stvari , od novih ima hamera ... i jos necega :D Mislim da imaju par Ibaneza ali ako se dobro secam bili su GIO. Inace rece covek da sve sto stoji na sajtu moze da se naruci. E sad kako to sve ide sa narucivanjem...

Chord-Master
MF veteran

Post by Chord-Master » 17 Apr 2008, 14:01

Jebiga onda. Imao sam dobru nameru.

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 17 Apr 2008, 14:06

Niko ne kaze da nisi imao dobru nameru. Stvarno kad pogledas na sajtu sve je super, i cene su ok. Ja sam sav nalozen otisao da probam SR506 da bi u prodavnici zatekao samo jedan polovni SR (ne znam koji je, imao je nesto udaren headstock pa ga nisam ni gledao)... E onda sam cuo pricu o narucivanju, a to mi se bas i ne svidja.

Post Reply