Mnogo lepo izgledaju i zvuce, ali mnogo i kostaju. Jednog dana, ako bude srece...
Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- PainKiller93
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Evo da osvezimo malo temu: Warwick Infinity 5-string ili Ibanez SR 5005E.
Mnogo lepo izgledaju i zvuce, ali mnogo i kostaju. Jednog dana, ako bude srece...
PainKiller93 wrote:...ili Ibanez SR 5005E.

Najlepši Ibanez ikada
Mislim da se telo tog ibaneza lako grebe.
Ako je natural oil finish, a čini mi se da jeste, onda pojam grebanje njemu ništa ne znači; namaže se ili ošmirgla i namaže ako je veće oštećenje i ponovo nije ogreban 
Ne grebe se zato sto je i sam u neravninama. Mislim, naravno da je ostecenje moguce ali se pojavljuje samo u vidu udubljenja koje je na oko skroz neprimetno dok se ne zagledas. Imao sam SR506 mahagoni sa natural oil finishem pa znam kako to ide
Ovaj bas je najozbiljnije seksi. Ono, ako neki instrument moze to da bude. Jezivo koliko dobro izgleda, a ja jos i hejtujem i natural finish, i zlatni hardver
A da, voleo bi da imam novi ESP Frank Bello Sig

A da, voleo bi da imam novi ESP Frank Bello Sig

- PainKiller93
Jeste jedan od najlepsih, ali opet, nije ni sve u tome. Ovaj ESP mi se takodje svidja, ali cak je i LTD model istog verovatno prilicno skup 
Mislio sam na skidanje farbe, ako je farban a rekao bih da jeste, a nije lakiran.nnkvocka wrote:Ne grebe se zato sto je i sam u neravninama. Mislim, naravno da je ostecenje moguce ali se pojavljuje samo u vidu udubljenja koje je na oko skroz neprimetno dok se ne zagledas. Imao sam SR506 mahagoni sa natural oil finishem pa znam kako to ide
Trenutno, jedino mesto gde ih ima (posto su tek izbaceni na NAMM-u koji je valjda juce poceo) je postavilo cenu od 1999$ za esp, 949$ za LTD, tj 1550e za ESP, 735 za LTDPainKiller93 wrote:Jeste jedan od najlepsih, ali opet, nije ni sve u tome. Ovaj ESP mi se takodje svidja, ali cak je i LTD model istog verovatno prilicno skup
BrukaStalker wrote:
WYN
- sirac-šunka
- vragolan
Šaren! Mogli su za te pare barem jednako da ga ofarbaju... 
Шарен као говече! Уопште не изгледа привлачно.
nista u pravu, baš izgleda privlačno