Amaterski sviruckam gitaru vec 15 godina i sviram losije nego pre 15 godina

Koristim demo verzije amplitube,revalver,guitarrig,demo verziju nuendo, Squier iz '95. i audigy2 sa kx.Ostaje jos kupovina DI box-a. Imam jos nekog gio sg Ibaneza , Ovation akustaru jeftini model(400e new) i Roland pojacalo50W ali njih retko koristim.
Znam sta bih zeleo da imam ali potrositi pare koje nemam na dobar instrument i opremu na kojima cu zvucati isto(kad covek ne ume da svira ne vredi mu ni LP uboden u ,recimo, Mesa Boogie.) ,a pri tom snimam i sviram samo za svoju dusu nema nikakvog smisla

Prelazim na pitanje

Reaper ima virtual midi keyboard koji mi fali u nuendu.Meni ,amateru,mnogo je lakse snimiti midi u realtime i nakon toga rucno popraviti poneko odstupanje nego pisati celu melodiju.Da li postoji neki plug-in za nuendo(ili cubase) koji vrsi funkciju virtual keyboarda-a?

Google mi nije mnogo pomogao.Naleteo sam na neke ali rade samostalno i snimak ne moze da se izveze kao midi.
Mozda sam cak i na vasem forumu nasao neki od linkova.
Na KVR sam pre par nedelja naleteo na nesto sto bi sljakalo ali link za download ne radi.
Pokusao sam i varijantu da u FL snimim midi pa da ga otvorim u nuendu .Dobija se neka nebulozna melodija koja nema veze sa onim sto sam snimio u FL.Ne mislim na boju zvuka (poznato mi je sta je midi ) vec na trajanje tonova i pauzi.
Kupovina midi klavijature ne dolazi u obzir jer jeftine nece raditi nista bolje od moje tastature a na skuplje iz gore navedenih razloga ne zelim da bacam pare.
Ko pomogne dobija pivo od mene

A ja nastavljam sa google potragom