Ako si ovako povazao onda trazi razlog u necemu drugom,ali ako nisi povezi tako i bice sve ok.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
pazi da ti lak ne rastopi slovatheTrooper wrote:, crnim slovima ispisem sta treba i sibnem bezbojni lak
Hvala punowhosyourdaddy wrote:Cestitke!!!![]()
(danas je sippnut paket sa banzai-a, tako da ako carina/posta radi svoj posao, trebalo bi ocekivati kapice do kraja ove nedelje)
Super, svaka čast.theTrooper wrote:Kad smo vec kod DIY
Sinoc zavrsio, Sovtek Green Big Muff Pi. Selotejp je tu da drzi dno kutije, jos nisam izbusio kutiju i narezao navoje za srafove. Gutshots me blam da kacim, preterao sam sa kablovima, dodje mi da sve razlemim i stavim krace, ovako se jedva zatvori kutijaSpoiler:. I da, lampica je UV, ne plava
. Btw, sta mislite o finisu, prvo sam planirao da je farbam itd, a sad mi dodje samo da je ispoliram, crnim slovima ispisem sta treba i sibnem bezbojni lak
Meni se desilo na IN, OUT i DC oznakama, poludeo sam, samo sam ostavio tako razliveno, i nek' ide do đavola.bancika wrote:pazi da ti lak ne rastopi slovatheTrooper wrote:, crnim slovima ispisem sta treba i sibnem bezbojni lak
Ja sam i pre pokusaja da napravim neku pedalu resio da ne pravim nishtaBaba Slim wrote:Hvala lepo![]()
Namučio sam se kao kreten, iskreno, i ne želim više ništa da pravim u životu.
Od sada samo popravljam kablove, i menjam neki pot koji počne da krči. To je to što se tiče mene i lemilice u buduće.
Što se tiče zlatne boje, meni se jako sviđa, i kao što sam okačio i rekao ranije, poenta je da asocira na zlatnu masku Marshall pojačala...
Najbolje bi bilo da jedan dan uprtim gitaru i pedalboard, pa da dođem kod tebe da se sve to propisno snimi, jednom za svagda.nemanjavelimirovic wrote:Odlicno, hajde snimi da cujemo!![]()
Baba Slim wrote:Najbolje bi bilo da jedan dan uprtim gitaru i pedalboard, pa da dođem kod tebe da se sve to propisno snimi, jednom za svagda.nemanjavelimirovic wrote:Odlicno, hajde snimi da cujemo!![]()
Čestitam,verujem da nećeš odustati od pravljenja sledeće pedale,samo malo dok zaboraviš na ove mukeBaba Slim wrote:Hvala lepo![]()
Namučio sam se kao kreten, iskreno, i ne želim više ništa da pravim u životu.
Od sada samo popravljam kablove, i menjam neki pot koji počne da krči. To je to što se tiče mene i lemilice u buduće.
Što se tiče zlatne boje, meni se jako sviđa, i kao što sam okačio i rekao ranije, poenta je da asocira na zlatnu masku Marshall pojačala...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest