searching...parker wrote:Pa ne verujem da ima u proizvodnji i još da te čeka kod nas u nekoj prosečnoj radnji.. Ali možda možeš da nađeš nekog pa da se menjate, ima ljudi sa precom a sviđa im se džez vrat više nego precin, probaj da nađeš takvog nekog. Ja mislim da vrat paše po dimenzijama..
Koji bass pazariti za ovu vrstu svirke?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koji bass pazariti za ovu vrstu svirke?
Hvala Solomone druze, sad cu da pregledam...
- PainKiller93
Ja sam jedno vreme bio zainteresovan za sektera, mada nigde ne mogu da ga nadjem da isprobam. :/ Deluje mi kao ok gitara, plus sto im neke petice imaju skalu 35".
imaju sektere u maricu i music media centru
Bio mi danas covek sa Ibanezom '86. MIJ - blagi uzas: kobilica se iskrivila u predelu najtanje (g) zice jedno cca 2mm, a gore kod E je ok. Ulaz(jack) ostecen, akcija kao na kontrabasu, pragovi pojedeni (valjda otud tolka akcija),...sve u svemu - razozarao sam se u old lady. Kad sam posle njega uzeo u ruke moj GSR200(koji je savseno setapovan, glanc i sve sve full), zakljucio sam da mozemo da se menjamo, ali da on meni doplati 200e - na koliko je na kraju spustio sa 350e (+njegov dolazak/odlazak), a ne ja njemu
nazalost - ocekivao sam mnogo vise.
do neke nove lepe ponude (nekog finog Jazz Bassa u koji me ubedjujete) cu cekati i uzivati u mom Ibanezu (mada mi je stalno u glavi utisak IbanezaSR500 sa maple fingerom-prelepo)...

nazalost - ocekivao sam mnogo vise.
do neke nove lepe ponude (nekog finog Jazz Bassa u koji me ubedjujete) cu cekati i uzivati u mom Ibanezu (mada mi je stalno u glavi utisak IbanezaSR500 sa maple fingerom-prelepo)...
srecom pa nije skup 

koji je ovo?Solomon wrote:
trebalo bi da je neki lakland ako se ne varam
fino izgleda, malo MM, malo Yama,...mejplcina - fimo fino...
...i pomalo nedostizno 

bas me sad zanima o kojoj cifri je otprilike rec? 

lakland 44-02, oko 1400€
pa nije to skupo ako je stvarno dobra gitara mogu ja 3 takve da kupim sad odma i ako je dobra za moju svirku, ali kontam da je Cope u pravu - da treba vise da poradim na samoj svirci, da radim uz metronom, itd...a za to je dobar i GSR200. eventualno da uzmem onaj amp...Ronaldo pomorandzasti