Razmena dobara
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Razmena dobara
Sta mislite o tome da se organizuje neka varijanta ispomaganja kolega muzicara sa opremom?
Nekome treba nesto za svirku/snimanje, pa umesto da se daju neke besmislene pare za iznajmljivanje, pozajmimo jedno od drugih i castimo flasom pica.
Nekome treba nesto za svirku/snimanje, pa umesto da se daju neke besmislene pare za iznajmljivanje, pozajmimo jedno od drugih i castimo flasom pica.
Re: Razmena dobara
Valjda se to podrazumeva 
Mislim, ja bih prvi cimao nekog za nešto kada mi zatreba, a nudim i zauzvrat.

Mislim, ja bih prvi cimao nekog za nešto kada mi zatreba, a nudim i zauzvrat.
Bilo bi zanimljivo.Samim tim bi ljudi više uštedeli u odnosu na iznajmljivanje.
Ja sam za to da napravimo zadrugu muzičkog foruma.
Ja sam za to da napravimo zadrugu muzičkog foruma.

Zanimljiv predlog!!!,ja sam takodje za takvu stvar!!! pozz.!!!Coca!!!

Kolhoz muzickih trudbenika Srbije
p.s. eo ja iam da iznajmim prvu zicu E al da je ne benduju mnogo treba i meni za svirke
to je ok ideja i uopste mislim da bi ovakve ideje ljudima u Srbiji olaksale mnoge stvari
samo ako ne zablude u pogresnom smeru

p.s. eo ja iam da iznajmim prvu zicu E al da je ne benduju mnogo treba i meni za svirke
to je ok ideja i uopste mislim da bi ovakve ideje ljudima u Srbiji olaksale mnoge stvari

evo ja sam za, flasa pica u uvek dobro dodje 

Opet je to za uži krug ljudi.Uvek sam davao istrumente bez ikakve nadoknade pa i uzimao od drugih što je normalno.Ali stoji i to da ne možete svakome pozajmiti istrumente.Na "svako" ne mislim na nekog nepoznatog nego na nekog dobrog kolegu ali totalno neodgovornog što se tiče istrumenata.
Naravno, to se podrazumeva.
Ideja je da postoji tema gde moze da dodje npr nebojsak, kaze da sutra ima svirku u NS-u i da mu treba boks za basmana. Umesto da ga dovlaci iz ***** materine ili iznajmljuje ovde, ja mu pozajmim.
Ideja je da postoji tema gde moze da dodje npr nebojsak, kaze da sutra ima svirku u NS-u i da mu treba boks za basmana. Umesto da ga dovlaci iz ***** materine ili iznajmljuje ovde, ja mu pozajmim.
Naravno na njegovu odgovornost. Ako nekako uspe da ga sjebe, ja uzmem nazad basmana i kvit smo.
Da ti sredim ja ovde neku svirku matori? 

Al ubaci jedan zvučnjak koji ne radi 

ja sam oduvek za takve akcije i uvek pomazem, ALI neki komadici opreme nisu za davanje

Slazem se, ali da, ima nepazljivih. Neko mi je rekao da tehniku nikad ne treba pozajmljivati, sto nisam skapirao dok nisam dobio nazad neispravnu busilicu.