Eh Dzoni...
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Eh Dzoni...
Што се тиче ауторских трипова и законских доскочица, с тим може да обрише дупе, то би требало да му буде јасно:) Мислим, није лепо ништа од тога, али брате, то се овде десило свима и сви су сморени због тога и нико више не рачуна на то да ће то некако да им се исплати итд. и јебига. Може то да те смара, али сад да се нешто активно малтретираш, јебига баш. Плус што је Азра већ некако историјски појам и то управо због његовог чика с планине трипа, који је допринео фамозности свега тога. Оно, јеј Цане ти си до јаја - пуши курац - јеее волим Цанета још више сад!
Што се тиче закопавања у земљу, не знам, ја немам такав утисак. Па није он Тутанкамон па хорде запјењених ареолога остављају жену и децу им да гладују не би ли копали около. Ја ипак гласам за садо-мазо, а ви како оћете:)
Што се тиче закопавања у земљу, не знам, ја немам такав утисак. Па није он Тутанкамон па хорде запјењених ареолога остављају жену и децу им да гладују не би ли копали около. Ја ипак гласам за садо-мазо, а ви како оћете:)
Znam da je ovo bilo samo uzgred spomenuto, ali moram da reagujem istine radi.Void wrote:profesor na filozofskom fakultetu u Novom Sadu, dr Zoran Paunović [...] je spomenuo da inače malo ljudi zna da je Džoni vrstan i redak prevodilac sa Grčkog jezika, sa ovih prostora
Štulić je grčke klasike prevodio (i kanda ih još uvek prevodi) nekompetentno i sasvim neuspelo. Stvar je prosta: on uopšte ne zna ni jezik niti išta drugo što treba za taj posao. U ishodu, njegovi prevodi ništa ne vrede, osim kao pouka -- šta se dešava kad majstor ulične poezije uvrti sebi u glavu da je književnik i/ili književni stručnjak.
- johnny_b_good
- johnny_b_good
Prvi post ili ovaj moj sad? Nije prso ako uzme pare 

Mislio sam na clanak koji si okacio.
Priznajem, nisam ga procitao celog, ali sam ukapirao da lik hoce na osnovu autorskih prava za iskesira 25. miliona evra.
To je realno koliko i... sta znam... da Srbija za 30. dana prestane da bude banana drzava.
Priznajem, nisam ga procitao celog, ali sam ukapirao da lik hoce na osnovu autorskih prava za iskesira 25. miliona evra.
To je realno koliko i... sta znam... da Srbija za 30. dana prestane da bude banana drzava.
Pa da, tako nekako, preterivanje je 25miliona evra, msm, jbt (ukoliko ćemo već da uporedjujemo našu scenu sa stranom/svetskom, kako god), David Elefson je od Dave Mustainea inkasirao 18miliona dolara za period od 83. do 2002, tako da je ovo poprilično nerealna cifra, ali verovatno i on i ti njegovi advokati znaju da neće dobiti te pare, pa su malo preterali kako bi uzeli što je više moguće. U svakom slučaju, nije u redu ni od strane izdavačkih kuća što su prodavali, a koliko sam razumeo iz teksta i falsifikovali, njegovu licencu bez njegove dozvole.
- johnny_b_good
Pa naravno da ce staviti sto vecu cifru da bi dobili sto vise
. Sta ih zabole oni tuze pa koliko dobiju. A covek je zasluzio to su njegove pesme, sigurno ih nije smusljao Miso Hrnjak i Boris Lajner...

Ne kažem ja da nije zaslužio pare, već da nije zaslužio ni desetinu onoga što potražuje, u tome je poenta, nije on sad neka zvezda enormnih razmera pa da potražuje milione, milion mu dosta, čak mu je i to mnogo, ne znam koji će mu *****, al' treba ojaditi te izdavačke kuće, pa se više neće 'určiti.
- johnny_b_good
Slazem se da je 25 miliona evra previse.
Mene samo iritira ta prasina koja se dize pompeznim naslovima poput najvece pljacke u istoriji roka*
. Ono... I da razdvojim misljenje o Stulicu i Azri od pomenutog slucaja, i dalje je to njegovo trziste vezano za eks-ju prostore, a nasi autori su bitni i znacajni globalnoj muzickoj sceni kao teritorija madagaskara u ww2.

Džoni je zaslužio 25 miliona iz prostog razloga - genije je.doyle777 wrote:Ne kažem ja da nije zaslužio pare, već da nije zaslužio ni desetinu onoga što potražuje, u tome je poenta, nije on sad neka zvezda enormnih razmera pa da potražuje milione, milion mu dosta, čak mu je i to mnogo, ne znam koji će mu *****, al' treba ojaditi te izdavačke kuće, pa se više neće 'určiti.
То неки нови вид зарађивања пара - ''бивање генијем''
- mislim_stvarno
u tom slucaju, dajte meni 25k