Voleo bih nekad sa ovako necim na svirci da se pojavim.
Mini LP projekat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Mini LP projekat
Odlicno zaista!
Super, nadam se da će da radi posao zbog kojeg je i pravljena, da bude gitara koju lepo spakuješ i nosiš sa sobom... 
Super projekat, šteta što nisi stavio wraparound bridge

prvo sam wraparound i hteo da uzmem jer je nekako jednostavno i elegantno resenje, ali nisam uspeo da nadjem neki iole povoljan, relativno kvalitetan, a da bude intonabilan. Ima onaj pigtail od 80-90$ i sve ostalo su neke kineske kopije kojima ne verujem mnogo ili ovi fiksirani sa kojima mozes da se slikas ako ne stima dobro. Ovaj gotoh TOM koji sam uzeo kosta 20$, a super je uradjen, i cca 10 za ferule. Cini mi se da je bolji bang for the buck
Tnx na komentarima!

Tnx na komentarima!
u zdravlje te sluzila na putovanjuma a i ovako.
a jel mi se cini il si ovo pozadi na vratu ispod glave malo drugacije uradio nego standardno?
a jel mi se cini il si ovo pozadi na vratu ispod glave malo drugacije uradio nego standardno?
moguce da malo podseca na ibanez prestige gitare...dopalo mi se kako je kod njih uradjeno, deluje solidno 

-
Aleksej79ns
Izgleda vrhunski, a verujem da tako i zvuci! 
tnx! bice jos 7 nedelja pre nego sto to mogu sam da ustanovim 
- Dersu Uzala
Nisam pratio, vrat mi je malo cudan, ali i superkalifradilistican. 'el to neki samwich momenat, obrni okreni uzduz popreko?
P.S. Mis'im, nije cudan, samo je samwich. Ima se, moze se.
P.S. Mis'im, nije cudan, samo je samwich. Ima se, moze se.
jes, ta fora sa obrtanjem srednjeg dela
kratki update - gitarica je prosvirala
i dalje nije sve povezano od elektronike, to ceka mene da se vrati, ali je cale povezao jedan po jedan magnet alligator stipaljkicama za probu. Kazu da zvuci odlicno i da ima tonu sustaina. Sledece nedelje ce ugraditi inlay na glavu i jedino sto ostaje je da se vratim i povezem elektroniku. One ferule sa gornje strane smo zamenili boljim. Ove sa slike su bile neke tanke koje su se iskrivile prilikom ubacivanja pa je izgledalo malo neuredno. Postavicu fotku neku kad ih budem dobio a za clip cete morati da se strpite do kraja aprila :
i dalje nije sve povezano od elektronike, to ceka mene da se vrati, ali je cale povezao jedan po jedan magnet alligator stipaljkicama za probu. Kazu da zvuci odlicno i da ima tonu sustaina. Sledece nedelje ce ugraditi inlay na glavu i jedino sto ostaje je da se vratim i povezem elektroniku. One ferule sa gornje strane smo zamenili boljim. Ove sa slike su bile neke tanke koje su se iskrivile prilikom ubacivanja pa je izgledalo malo neuredno. Postavicu fotku neku kad ih budem dobio a za clip cete morati da se strpite do kraja aprila :
- Hillybilly
Aj nek se cale registruje na forumu pa da ga hvalimo na sva usta!
ja sam mu social media representative, tako da moze sve preko mene 

odradjen je i inlay na glavi laserom. Evo jedne fotke u toku

i jedne na kraju

predjeno je uljem (tru oil) pa se sija posto je sveze, ali bice mat kad se osusi i voskira. Deluje mi preciznije iseceno nego sto rade gibsonovci, jedino je njihov logo iz jednog komada, al jbg sad
inace, uradjen je nut od buffalo horn-a i poklopac za sipku od ebony-ja.

i jedne na kraju

predjeno je uljem (tru oil) pa se sija posto je sveze, ali bice mat kad se osusi i voskira. Deluje mi preciznije iseceno nego sto rade gibsonovci, jedino je njihov logo iz jednog komada, al jbg sad
inace, uradjen je nut od buffalo horn-a i poklopac za sipku od ebony-ja.

- Dersu Uzala
Meni, sinko ovaj, meni ne. Drukcija je to rabota.bancika wrote:...Deluje mi preciznije iseceno nego sto