Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Small Stone, nakako se nametnulo, samo po sebi

Ispred drajva, da vajbuje, a ne iza da fejzuje!!!
Inace, timeless classic, svaka cast. 
ma ovde je meni lego za sad, al videcemo vremenom dal' da se mesa u dirt sector. ja inace volem drajv samog pojacala koje se zadesi da sviram, clari i minke su prljavstine opake kod mene, s'tim sto ovaj prvi ume da posluzi kao clean boost slapback.
ali umitnuce se i small stone ponekad medj njih, polako
ali umitnuce se i small stone ponekad medj njih, polako
-
Kill surf city
+djedguv'nor wrote:Ispred drajva, da vajbuje, a ne iza da fejzuje!!!![]()
-
Kill surf city
Jes, sendvic phase-fuzz-phase bi dao versatilnosz.
Nego, phaser/vibe i tremolo su jedine modulacije po mom ukusu, cudno mi da nemam neki phaser. Pocetkom 00s, imao sam dva ovakva.

Odose u nekim losim zamenama, jedan u BG, drugi u NS.
Nego, phaser/vibe i tremolo su jedine modulacije po mom ukusu, cudno mi da nemam neki phaser. Pocetkom 00s, imao sam dva ovakva.

Odose u nekim losim zamenama, jedan u BG, drugi u NS.
Bravo Milanares!
super ti je setup skroz, imash sve shto treba u sushtini, modulacije su ukusno odabrane i veoma versatilne, tap tempo digidelay-a, ludilo clarinot-a, jedan od najboljih phase-ova, tvoj setup pozajmljujem budem li ikad imao svirku u NS-u

super ti je setup skroz, imash sve shto treba u sushtini, modulacije su ukusno odabrane i veoma versatilne, tap tempo digidelay-a, ludilo clarinot-a, jedan od najboljih phase-ova, tvoj setup pozajmljujem budem li ikad imao svirku u NS-u
Cortex wrote:Bravo Milanares!
super ti je setup skroz, imash sve shto treba u sushtini, modulacije su ukusno odabrane i veoma versatilne, tap tempo digidelay-a, ludilo clarinot-a, jedan od najboljih phase-ova...
@Milanares: Inače, pretpostavljam da si ti maznuo taj Small Stone sa oglasa koji je bio oglašen za 40e?
ma jashta
dobio i vazeci fiskalni iz mitrosa! to su oglasi sto se vrebaju
i mora se brzo delat'!
pre mesec dana ja sam waha dao za smeshnu cifru, postavio oglas i nisam pljugu zavrshio, lik me nazvo i izdiktiro adresu i to je to. trajanje oglasa 5 min
apropo kombinacija: cimanje clarijevog delay pota nogom tokom svirke, fuzz mod, blend 75%, dist u fullu, small stone na 40% a na digiju reverse mode i shto shiri delay! rezultira sa
i traje josh dosta poshto se ostatak benda spakuje 
pre mesec dana ja sam waha dao za smeshnu cifru, postavio oglas i nisam pljugu zavrshio, lik me nazvo i izdiktiro adresu i to je to. trajanje oglasa 5 min
apropo kombinacija: cimanje clarijevog delay pota nogom tokom svirke, fuzz mod, blend 75%, dist u fullu, small stone na 40% a na digiju reverse mode i shto shiri delay! rezultira sa
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke svima!!!
Ja sam uz veliku srecu kupio gotivan kofer...znaci neverovatno je da za 120evra (koliko sam spremio za tu akciju) ne mozes naci kofer kako treba, apsolutno nigde, a ovaj sam nasao na oglasima za 50evra i super je shto mi staju sve gitare u njega jer je univerzalan, a opet fenderolik. Naime krenuo sam po neki Tweed kofer koji se ispostavilo da ne valja tojest da su mu sharke u racq iako je nov, pa sam se razleteo po ns, i tek na kraju u poslednjim momentima energije i razocarenja, kod Babaslima pogledamo KP nabrzaka i nadjemo normalan kufer...

Za manje od 500kinti sam pazario u Mitrosu i ovo ispod, shto mi je vrlo neophodno u poslednje vreme kad sviramo akustiku (necu ni skidati s gitare)
Babslimu hvala na ideji, nikad se ne bih setio u muzickoj radnji kad sam, a svaki put na tonskoj se vrlo dobro setim da mi je ovo preko potrebna stvar, zbog fonije na akustari.

I pokupio sam neku pedalu na probu, koju cu okaciti ovde ako se opredelim da je uzmem taman u toj razlici do cene koju sam predvideo za kufer.

Ja sam uz veliku srecu kupio gotivan kofer...znaci neverovatno je da za 120evra (koliko sam spremio za tu akciju) ne mozes naci kofer kako treba, apsolutno nigde, a ovaj sam nasao na oglasima za 50evra i super je shto mi staju sve gitare u njega jer je univerzalan, a opet fenderolik. Naime krenuo sam po neki Tweed kofer koji se ispostavilo da ne valja tojest da su mu sharke u racq iako je nov, pa sam se razleteo po ns, i tek na kraju u poslednjim momentima energije i razocarenja, kod Babaslima pogledamo KP nabrzaka i nadjemo normalan kufer...

Za manje od 500kinti sam pazario u Mitrosu i ovo ispod, shto mi je vrlo neophodno u poslednje vreme kad sviramo akustiku (necu ni skidati s gitare)

I pokupio sam neku pedalu na probu, koju cu okaciti ovde ako se opredelim da je uzmem taman u toj razlici do cene koju sam predvideo za kufer.
ne pishe fender na koferu.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cortex wrote:ne pishe fender na koferu.
Nista sto malo markera ne moze resiti. 
Sve u svemu, dobre kupovine, nema sta.
Sve u svemu, dobre kupovine, nema sta.
pazi i musima/majti/dzezmaster lepo stane
mashala 
Chestitke obojci!
Jeeee, Nemanja, kul ! Ja sam tu plactiku za zatvaranje akustare trazio pre par godina po NS-u i nigde nije bilo u prodaji. Na kraju sam nesto nabudzio sa nekom plastikom za zatvaranje okrugle kartonske kutije,radila je posao...
Neophodna stvar za sviranje akusticne gitare na pojacalu, pogotovo ako se malo jace odshrafish..

Jeeee, Nemanja, kul ! Ja sam tu plactiku za zatvaranje akustare trazio pre par godina po NS-u i nigde nije bilo u prodaji. Na kraju sam nesto nabudzio sa nekom plastikom za zatvaranje okrugle kartonske kutije,radila je posao...
Neophodna stvar za sviranje akusticne gitare na pojacalu, pogotovo ako se malo jace odshrafish..