Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
ček ček šta fali vikinzima?
brate kole iz prezira nudi svog taman usviranog deluxe vikinga za presmeshne pare i niko da kupi 

a?
ja trazim vikinga dojaja dugo, nisam ni imao pojma...
ja trazim vikinga dojaja dugo, nisam ni imao pojma...
na KP je bio, sad sam gledao nema ga vise, ako je bio deluxe(ja se ne secam) onda je bio jeftin, ako nije bio deluxe onda bas i nije bio jeftin, u odnosu na nov, al i nov je u principu jeftin za ono sto pruza.. naravno ja se ravnam prema cenama sa thomana posto se oni ne prodaje zvanicno kod nas koliko ja znam...
-
Khm, spomenuo sam u tredu, ortak je juce javio da je pazario bas tu gitru. Jedino ako nije u pitanju neka bolesna sala, sto je sasvim moguce. 

ispravka, ipak je jos uvek na oglasima, deluxe je i sa koferom, stvarno je povoljna... verovatno je ljudima nepoznata marka, kao sto je i meni bila do skoro, pa se plase da kupe...
e sad mozda je kill-ov ortak pazario pa jos nije skinuta, a mozda je jos uvek aktuelna...
e sad mozda je kill-ov ortak pazario pa jos nije skinuta, a mozda je jos uvek aktuelna...
Da, mozda to gusi zvuk? Ne zvuci bas spektakularno, meni...Milanares wrote:e ali 3 pickupa ima![]()
moj davno bivsi predmet gasa, tesko ko tuch i kilo i po laka allover ali ima taj euro shmeck

ja nisam pobornik teorije gušenja ili poboljšavanja zvuka vrstom i količinom laka, ovde je poenta da inače brutalna gitara ovako lakirana izgleda nekako plastično i bojim se da daje i takav osećaj u rukama 

-
No joke, ipak.Kill surf city wrote:Khm, spomenuo sam u tredu, ortak je juce javio da je pazario bas tu gitru.Jedino ako nije u pitanju neka bolesna sala, sto je sasvim moguce.

pitaj ortaka jel oće da menja tog vikinga za neki bubreg, plućnu maramicu, šta mu treba, nije frka, nabavi se
VUKUNZUU VUKUNZUU STRUH U TRUPUT MUUUURU
- rockozaurus
Ova ti je dobra!Sve sto je tebi nepoznato-nepoznato je i ostalom Svetu!? Ovi novi Hagstromi su jeftini zato sto su kinezi(sto ih ne cini losim gitarama),probaj da kupis svedski,pa ces videti sta je jeftinoca!luci wrote: verovatno je ljudima nepoznata marka, kao sto je i meni bila do skoro, pa se plase da kupe...
P.S.Vidi malo u enciklopediji na cemu je svirao deda Elvis...
ili čika Zappa...
- rockozaurus
...ili son of Zappa.