Hvala i pozdrav

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa ne bih se slozio, i stariji RP250 i RP150 itekako zavrsavaju posao. A tu je i RP90, mada licno mislim da je neisplativo njega uzimati jer nov kosta nesto manje od novog RP255. Mozda se naleti i na polovan Line6 floor POD. A sto se tice ovog RP200A, digao sam ruke od njega, ipak je prematora sprava.theTrooper wrote:Covece, lepo kaze kuki, skupi kes pa uzmi RP255 ili 355, sve ispod toga je manje-vise neupotrebljivo, a 355 je po oglasima oko 100e cini mi se
prilicno sam siguran da nisi u pravu. Glavne razlike su sto noviji imaju looper, i generalno vece mogucnosti za kontrolu u live svirci...theTrooper wrote:255 i 355 su mnogo bolje od 250/350, novi tip cipa i svasta nesto,
Tacno, svi nabrojani RP-ovi imaju DNA2 cip, dok stariji, tipa RP200, RP300 imaju stari "DNA delta-sigma" cip.mislim_stvarno wrote: prilicno sam siguran da nisi u pravu. Glavne razlike su sto noviji imaju looper, i generalno vece mogucnosti za kontrolu u live svirci...
Pa rekoh vec da za male pare moze da se nadje i polovan Line6 floorPOD. Pogledajte naslov teme i na kraju sam resio da ne pazarim ni RP200A ni behringeraIli tako neki bolji i noviji digitech ili nesto od line6, jedino ne znam sta je u tom cenovnom rangu.
Jedan RP250 ili RP350 imaju i vise nego dovoljno efekata i emulacija pojacala da napravim par kvalitetnih patcheva koji su mi potrebni za zivu svirkuumart wrote:jesu ti bitniji efekti ili modeli pojacala?ako su efekti moj savjet je me5,ne bi trebalo da imas problem da ga nadjes.ako su modeli pojacala,ja bi licno isao na sansamp gt2,ili klon kod domacih majstora.za te pare ne vidim kako bi mogao bolji ton da dobijes.
Opusteno, svima se desitheTrooper wrote:E, da, 300 se razlikuje od 350, izvinjavam se.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest