Evo mene i zovem se Disco Violence!!! (Demo for free)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
disco violence

Evo mene i zovem se Disco Violence!!! (Demo for free)

Post by disco violence » 29 Jan 2007, 22:44

Heavy gitara, seljacko/samurajski vokal, jak bas, break beat i drum & bass ritmovi. Ovako bi se u najkracim crtama mogla opisati muzika Disco violencea (ima tu jos mnogo toga), ako zelite da cujete o cemu se radi dodjite na http://www.discoviolence.com gde mozete besplatno downloadovati ceo demo ''Fistfull of euros''(Za saku evara).
Svaki vas komentar ili kritika su dobrodosli. Hvala na paznji i dovidjenja!

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 29 Jan 2007, 23:31

Poslusao sam "violence in the air" i "push d car", ostalo cu skinuti kasnije.
Nije ono sto ja slusam...ma totalna je suprotnost onome sto slusam , ali je ovo totalno genijalno :D .
"DALJE OD KOLA MAJKU TI J**EM!!!" :palica:
... moram kasnije da skinem sve... znaci ne zezam se, ovo je stvarno do jaja! :)
Cestitam :mrgreen:

disco violence

Post by disco violence » 30 Jan 2007, 16:16

Hvala ti na podrsci. Sedeo sam par godina(2-3-4) na svom compu, pokusavao da realizujem neke svoje ideje, izgubio gomilu zivaca, preslusao sam svoje stvari milion puta, cesto sam hteo da oteram sve u k...c i odem na Jamajku jer jako je tesko svu muziku raditi sam, sajt sam postavio pred novu godinu (2007.) samo da bi na neki nacin moja muzika izasla iz moja cetiri zida i onda kad cujem da me je neko napokon skontao nema boljeg osecaja. Sto se tice pravca muzike koju sam napravio, ni sam nisam znao gde bi je svrstao zato i radim pod imenom Disco Violence. Moji koreni leze u thrash metalu i hard core-u, vremenom sam prosirio vidike i danas slusam sve od Baje malog Knindze do Napalm Death-a i skontao sam da izmedju njih ne postoji ama bas nikakva razlika jer i uz jednu i uz drugu muziku se svakog momenta mozes politi benzinom i zapaliti (Jump in the fire)!!!

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 30 Jan 2007, 17:59

Slusam 4. stvar sada :) (dosad najbolja)
Extremno interesantno! Totalno originalno, ovako nesto nikad nisam cuo :)
Svidja mi se :) Samo tako dalje!!
Mogao bi da zoves jos nekog da ti gostuje kao pevac/pevacica, to bi bilo JOS zanimljivije...samo jedna ideja :)

disco violence

Post by disco violence » 30 Jan 2007, 23:49

Izgleda sam potrefio pravi forum gde cu promovisati svoju muziku, super ako ti se svidja to sto radim, ima toga josh nisam bas sve adute ispucao na prvom demo-u, jedini problem je sto se nema bas puno slobodnog vremena, ali ja i onako nigde ne zurim i ne ocekujem puno od muzike u Srbiji, bitno mi je samo da me sto vise ljudi cuje, mada se ne bi bunio ni da kapne koji dinar(evar). Sto se pevanja tice sa tim kuburim celu svoju
muzicku ''karijeru'', pevac(h) je bio problem u svakom bendu u kom sam svirao, i ovo sto sada radim sam zamisljao kao zivi bend ali sve je dzaba kada u mojoj provinciji (Shid je u pitanju) nema vokala kakav mi treba, na kraju mi je preostalo da skoro sve pesme otpevam sam. Negde manje negde vise uspesno i to si odlicno primetio, ja za svaku pesmu imam viziju koji bi je svetski poznati vokal otpevao, sebi bi ostavio samo pesmu ''Push'd car''.
Najvise bi mi odgovaralo kada bi nasao dobrog MC-ja i jos nekoga da galami pored njega, a moze sve to i jedan covek da odradi nisu moji vokali previse zahtevni.

zolideathmetal
Urednik

Post by zolideathmetal » 31 Jan 2007, 12:32

Da...uvek je problem naci muzicare :/ nema ni u Ns, mogu da zamislim kakva je situacija u Sid-u. Ali ko zna :) kad najmanje ocekujes, onda se pojavi neko, ko zna sta radi i jos i hoce da radi :)
Samo ti guraj :)

disco violence

Post by disco violence » 31 Jan 2007, 15:06

Najveca fora je sto verovatno ima puno dobrih muzicara, ali i su se i oni kao i ja zatvorili izmedju cetiri zida ili su se jednostavno predali, znam ljude koji rade odlicnu muziku, ali na zalost njihova muzika nikada nece ugledati ''svetlost dana''. Garantujem da ima pevaca kalibra pevaca iz Slipknot ili Zacka iz Rage against the machine ali kako dopreti do njih?
Oni sigurno nisu bili na grandovoj audiciji.

Post Reply