Big Bob o pojačalima (Marshall & win-win-win sadržaj)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Big Bob o pojačalima (Marshall & win-win-win sadržaj)
aaaa nije zvanicna reklama znaci? pa ondak je ok znaci takav pristup. dobro, ko voli. ja licno mislim da je lik vec samim shredom na pocetku pokazao kako dozivljava Marshalle a da je sve posle toga demonstracija kako radi nedeljom kad je za tezgom na buvljaku. simpaticno je, ali meni ne bi prodao trzalicu 

ja sam stekao utisak da lik parodira, sve mi je delovalo toliko prenaglaseno da prosto ne verujem da je covek ozbiljan...
Ma aj'te momcovi
, ja ovo okacio kao poptuno bezazlenu i meni komicnu zajebanciju, nema potrebe da ulazimo u neke dublje analize kada ih nema.
Licno poznajem par (geniune) matorana koji su u ovom ili slicnom fazonu, jedina razlika je sto se ovaj snimio. 
Kralj nevidjenih (s)razmera.

Kralj nevidjenih (s)razmera.
Mene ovaj lik podseca na prevejane usa prodavce polovnih automobila. Zapitao bih se da li mi je u tom slucaju potreban marshall i to bas iz njegovog shopa 

u engleskom jeziku vintidz i boutique imaju sasvim drugo i tacno odredjeno znacenje.. kod nas tj. na kupujem prodajem obicno znaci strao-je-trazim-vece-pare, sto je pogresno... a kod njih znaci jednostavno "staro sa imenom" bez nek naznake i da je mlooooogo dobro... otprilike tako ja razumem...
e a boutique im znaci mala manufakturna firma sa "biranim" elementima a ovde obicno znaci pedala uradjena raketnom naukom i zato je skupa.. razlika je veeeelika.
e a boutique im znaci mala manufakturna firma sa "biranim" elementima a ovde obicno znaci pedala uradjena raketnom naukom i zato je skupa.. razlika je veeeelika.
jesam ja jedini ugasio pre nego što je solo završio?
jesi,mi ostali smo sacekali da balimo po marsalima i da nas usput ova neuspjesna trandza maltretira dranjem
guv'nor wrote:

@Duane - nisi
Toliko video review-ova, a ovaj ce bas da nekog ubedi da kupi Marshall pojacalo
Toliko video review-ova, a ovaj ce bas da nekog ubedi da kupi Marshall pojacalo

- Dersu Uzala
Matori, jer ti to spijuniras onaj drugi forum oli stali li?guv'nor wrote:
"JMP! It's a nice place to be."

Kako stoje stvari:
- nekoc sam mogao da provedem ovde vreme dovoljno za meraklijsko ispijanje cele kahve.

- sada, srknem jednom i vec za to vreme procitam sve vezano za muziku/opremu i sl, a posto mi se ne cita zuta stampa, onda se prebacim i driftujem po ostalim phbb tvorevinama za koje znam da nikada necu moci nazvati kucom...

guv'nor wrote:Nije sto 'ocu nego sto moram.
![]()
Kako stoje stvari:
- nekoc sam mogao da provedem ovde vreme dovoljno za meraklijsko ispijanje cele kahve.![]()
- sada, srknem jednom i vec za to vreme procitam sve vezano za muziku/opremu i sl, a posto mi se ne cita zuta stampa, onda se prebacim i driftujem po ostalim phbb tvorevinama za koje znam da nikada necu moci nazvati kucom...![]()