Pa, ostaje kako je KnightOfDoom rekao:
KnightOfDoom wrote:Svi "mali" imaju nasu podrsku i ovo je mesto da predstave sebe i ono sto rade.
I podsećam da Maxles ne bih ni spominjao da u roku od par meseci nisam morao da servisiram dve njegove
nove pedale.
Iako nije mesto za to, najkraće moguće odgovaram, Cortex:
Cortex wrote:...jer Pedja je dobar majstor...
Hvala.
Cortex wrote:Chovek koji je u potpunosti profitirao od obitavanja na ovom forumu...
Kamo sreće da je tako. Od "stečenog" na Forumu imam samo investicije - jako puno vremena i energije, koje sam mogao da uložim u nešto drugo, isplativije. U književnost, recimo. A sveukupne čiste zarade sam ostvario možda 500 evra. Za par godina svakodnevnog rada. Ni po kojoj logici to nije profitiranje. Nikada od pedala ne bih mogao da živim - ne verujem da to može ni bilo ko drugi.
To je razlog što nikad nisam razmišljao da platim baner - uložio sam toliko vremena i energije u Forum da bi to bilo dosta za deset banera, verovatno.
Cortex wrote:...a da sam niti je imao svirku niti je imao ikakvo drugo iskustvo sem stvoreno online.
Matori, nije zaista važno - od toga niko nije bolji elektroničar - ali ja sviram svake nedelje. Pred pravom-pravcatom publikom. Koju ne čini samo devojka i(li) roditelji. Čak i pevam
Cortex wrote:...promeni jedan potenciometar na rack procesoru.
Ova priča bi
bitno drugačije zvučala da je ja pričam. Činjenice bi bile drugačije. Ali neka sad, vidim da si ljut a ovo je Maxles tema. Suština - mogao si sve detalje da proveriš sa mnom još pre godinu i više dana. A nisi. Zašto?