Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Zemlja Telecaster-a
drazesna boja, lepa djitrica, zasluzuje lepse slike 

+1
Meni su ti matching headstoKi uvek izgledali malo jeftino i bzvze, sve dok mi se, kao i svakoj gear whore osobi
, nije podvukao ovaj 'cert:
@saw77, ilianni,
Prelepa gitara!
Meni su ti matching headstoKi uvek izgledali malo jeftino i bzvze, sve dok mi se, kao i svakoj gear whore osobi

@saw77, ilianni,
Prelepa gitara!

Znam da neću ništa novo i pametno da kažem, al' moram. Slikaj tanburu popodne pri nekom difuznom (prirodnom) osvetljenju, pola ovih što viču da je "čki" ima da klap-klap (

Btw, how much?
Donesi gitaru u BG u moj studio, odslikacu ti gitaru za dz. Nikad nisam slikao gitare, eto prilike namuciti se sa ovim refleksijama.
eg303 wrote: blic ukenya stav mahimalno...

Ma da, ima da bude ki lutkičica. Moram da pudem pizzajzla al' kad vidim ovu šuljinu, prazninu, da zija oko otvorenog humbuckera (još ovako u-blic-anu) nekako mi skine utisak 50%, k'o, otprilike, šiške-ispod-miške na nekoj mahimalnoj cici...
P.S. Izvinjavam se na digresivnosti...
P.S. Izvinjavam se na digresivnosti...
da znas da si u pravu, uz f hole nekako lepse cuce zatvoreni humbuckeri tj sa coverom
i ja sam to pomislio, mozda neki zlatni ...

Ја сам велики поштовалац људи који имају петљу да поседују овакав инструмент. Сам никад не бих могао да користим овакву гитару, немам осећај за сцену, али то је рокенрол, константан плес на ивици кича.
sto meni je ova farba tri put kulja od pola flame mapleova, quiltova i onih pickguradova od drveta i slicnih stilskinamestajdjordjevic intervencija, ovo je boja rock and rolla i 60-tih. I bash je cool matching headstock, u istoj boji.
- mislim_stvarno
boja je kul, meni je veci trn u oku zlatni hardver, ali hej, gitara nije moja, niti bilo ko ima nesto od mog misljenja...
Najvaznije je da je onaj cija je gitara srecan, i da mu je instrument po meri... Realno, i meni mogu ljudi da pomeraju dupe zbog rr-a, ali me boli ratzq 

Fiesta red

Истина. Нешто добро изгледа на комоди, а нешто добро на гитари.dweezil wrote:meni je ova farba tri put kulja od pola flame mapleova, quiltova i onih pickguradova od drveta i slicnih stilskinamestajdjordjevic intervencija
E, podseti me automacki na ovaj oglas sa Kupujem-Preprodajem:dweezil wrote:sto meni je ova farba tri put kulja od pola flame mapleova, quiltova i onih pickguradova od drveta i slicnih stilskinamestajdjordjevic intervencija, ovo je boja rock and rolla i 60-tih. I bash je cool matching headstock, u istoj boji.
http://www.kupujemprodajem.com/Drveno-k ... id=5771962
a taj rad Cooler Master Misirac™ series