Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
kostaju naravno, ali je pitanje da li vrede..

Ali zato KP ume i da pojeftini
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-M ... id=7120605
Malmsten strat za 1250 din
http://www.kupujemprodajem.com/Fender-M ... id=7120605
Malmsten strat za 1250 din
http://www.kupujemprodajem.com/Philips- ... id=1589815
Ovaj hoce da mu za 6 polovnih lampi neko da fender telecaster !
Pa to bi moglo, ali mislim da pacijentima u ludnicama ne dozvoljavaju da sviraju gitare.
Pa to bi moglo, ali mislim da pacijentima u ludnicama ne dozvoljavaju da sviraju gitare.
- Dersu Uzala
400$ je par tih istih Phillips Miniwatt EL34 brown base (NOS) kod tubeworld.com a slicno je verovatno i na tubedepot.com i tako to. 3 para 1200$. Sorry.jagoda wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Philips- ... id=1589815
![]()
![]()
![]()
I meni je zao
ali:
Znam ja za te cene , medjutim sam si napisao "NOS" , ja bih naglasio ovo "N" ,
a ovaj prodaje koriscene.
U Srbiji ti to uglavnom znaci da im je ostalo oko 2% zivota.
Ima resenja i za to, ponese se kod coveka tube tester prilikom kupovine, pa se sve to lepo izmeri, ali koliko
procenata ljudi moze to da izvede ?
p.s. Ja sam pre par dana imao ponudu za takve cevi po 25 eur za komad (4 komada ima covek) , i nisam kupio, a rezultati merenja kazu da su nove. Sad vec razmisljam ... Ali kada cu da ih prodam za 400$ par ? Nikad. A za 200$ ? Mozda, ako kupac bude iz USA . Ili DE .
Znam ja za te cene , medjutim sam si napisao "NOS" , ja bih naglasio ovo "N" ,
a ovaj prodaje koriscene.
U Srbiji ti to uglavnom znaci da im je ostalo oko 2% zivota.
Ima resenja i za to, ponese se kod coveka tube tester prilikom kupovine, pa se sve to lepo izmeri, ali koliko
procenata ljudi moze to da izvede ?
p.s. Ja sam pre par dana imao ponudu za takve cevi po 25 eur za komad (4 komada ima covek) , i nisam kupio, a rezultati merenja kazu da su nove. Sad vec razmisljam ... Ali kada cu da ih prodam za 400$ par ? Nikad. A za 200$ ? Mozda, ako kupac bude iz USA . Ili DE .
- rockozaurus
Ha,ha,kad bi ovo videli Leo i Dzimi... 
[/img] Dobro pogledajte od čega je napravljen "čuveni" ibanez i svi ostali japanci iz sedamdesetih.Obratite pažnju na telo,prilično loša fotografija Re: Fender strato kaster 1962
Nisu svi, ali vecina jeste keks torta. Mada lepo radi taj japanski keks, nije bas toliko bljak™ koliko izgleda. 
Imam Cimar SG koji je isto napravljen,dobro radi al me nervira taj sendvič.Barem da ne znam kako je napravljenguv'nor wrote:Nisu svi, ali vecina jeste keks torta. Mada lepo radi taj japanski keks, nije bas toliko bljak™ koliko izgleda.
Da li je on u zivotu video USA fendera sa razdaljine manje od 10m ?
Inace, Squier CV su sjajne gitare, ali kada ih ovako izreklamira, ne bih od njega uzeo ni besplatno.
Inace, Squier CV su sjajne gitare, ali kada ih ovako izreklamira, ne bih od njega uzeo ni besplatno.
E jbga, nije trebalo da se zagleda onda.kwiss wrote: Imam Cimar SG koji je isto napravljen,dobro radi al me nervira taj sendvič.Barem da ne znam kako je napravljen
Vidi se to u vecini slucajeva i na solid farbama, sa strane jelte.
Jeste malo obeshrabrujuce, ali stvarno mogu lepo da rade ti instrumenti, neb' ja tu nista dir'o za te pare.
aj sad objasni to Danku ko sme ....
omg, ponovo danko...
ali ovo " "Fender logo" lepo izgleda i jos bolje zvuci!"
pa danko pobogu
ali ovo " "Fender logo" lepo izgleda i jos bolje zvuci!"
pa danko pobogu