Embryo
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Embryo
Nova pesma sa novim basistom:
Kao i uvek, komentari dobrodosli.
Kao i uvek, komentari dobrodosli.
Odlicna je ova nova pesma, ubedljivo najbolje mi je legla od svih. 

e, aj budite novosadski block out sad jbg
sl0e wrote:Odlicna je ova nova pesma, ubedljivo najbolje mi je legla od svih.

Jos jedna potpuno drugacija od ostalih...

Jebiga, block out je preveliki uticaj, normalno je da ce se naci neka koja lici.Milanares wrote:e, aj budite novosadski block out sad jbg
Kako vam se cini snimak i produkcija u poredjenju sa starijim pesmama? Sad smo se malo vise iscimali oko snimanja, podesavanja zvuka i tome slicno...
Meni deluje ispeglanije, vokal narocito.
Uz Politicku i Vece ide u top #3.
Uz Politicku i Vece ide u top #3.
- BaalBehrit
Zvuči do jaja, ali vokal mi baš ne ide uz ovu priču, jbg.
Mislim da bi bilo mnogo bolje sa nekim drugim vokalom.

naziv benda vam je inkriminisuci prema ribama koje su nekad nazalost morale da abortiraju, jer ih podsjeca na taj mucni cin...
tako da nemojte da se cudite ako ima malo riba u publici...ja bi to mjenjo definitivno...
tako da nemojte da se cudite ako ima malo riba u publici...ja bi to mjenjo definitivno...

ja kontam da je naziv, sudeći po fankomatovom izboru muzike, potekao od:
Ма ја бих се ипак кладио да су хтели да испрозивају жене које раде абортусе. иксдебаНбикокице
Slazem se.sl0e wrote: Uz Politicku i Vece ide u top #3.

Matori ja bih ga najradije izbacio. Em ne znam da peva, em je debil. Steta sto smo drugari.BaalBehrit wrote:Zvuči do jaja, ali vokal mi baš ne ide uz ovu priču, jbg.Mislim da bi bilo mnogo bolje sa nekim drugim vokalom.
Varenika wrote:naziv benda vam je inkriminisuci prema ribama koje su nekad nazalost morale da abortiraju, jer ih podsjeca na taj mucni cin...

Ako ce nesto da vredja zene
http://www.youtube.com/watch?v=G6ZXFSBygOI
Jeste po flojdima a nikad vise je neki fazon.. kada bih mogao da krenem iz pocetka, krenuo bih bas iz pocetka. Depresija.Duane wrote:ja kontam da je naziv, sudeći po fankomatovom izboru muzike, potekao od:
Sveze snimljeno:
- Hotstepper
Meni je Veče najbolja, definitivno.
Što se tiče pevanja, sve je tu ok, dečko peva kako ON peva, najviše mrzim kad neko "glumi" da peva pa se krevelji i nateže da zvuči kao neko ili kako su mu rekli da treba..
Keep up the good work.
Što se tiče pevanja, sve je tu ok, dečko peva kako ON peva, najviše mrzim kad neko "glumi" da peva pa se krevelji i nateže da zvuči kao neko ili kako su mu rekli da treba..
Keep up the good work.

dobro je, ali blokautovano izgleda nepovratno.
Hotstepper wrote:Meni je Veče najbolja, definitivno.
Keep up the good work.

nova?Milanares wrote:blokautovano