Pomoc oko kupovine elektricne gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Pomoc oko kupovine elektricne gitare
Kupuje se na raspustu
...pa cu bacim slike na forum...

-
I jos samo 1 pitanje...Ibanez DN500(http://www.musiccentar.com/singleitem.p ... 8)....imam nekog van Srbije,ko moze da nabavi preko ebaya za oko 400evrica...da li je bolji izbor ta gitara ili Epiphone Custom Gold Hardware

Pa ako uzmes ovog Ibaneza, ako nista drugo, bices jedinstven u Sapcu. 

-
kakav odgovor....
...Jel bolji ovaj Ibanez za metal ili Epiphone???

- mislim_stvarno
kakvo pitanje takav odgovor...
-

Na neodređenije pitanje? Teško
kontam da je bolja od Epiphone-a...
..a i možeš posle bez problema da je uvališ nekom narodnjaku, prava tezgaroška!
..a i možeš posle bez problema da je uvališ nekom narodnjaku, prava tezgaroška!

Epiphone i Ibanez su bolji za metal, ako mene pitate.
-
Pa imam izbor Ibanez Dn500 ili Epiphone Custom Ebony Gold Hardware...Sviram metal od Metallice pa na dalje...i pitam za misljenje ostalih clanova foruma,koja je bolja gitara za to?sta je tu neodredjeno?ssmc wrote:Na neodređenije pitanje? Teško
- Dersu Uzala
Matori, a ko tebe ista pita? Sedi tu i guslaj u Srbiji, ionako te nikoe ne hebe za smrdljiv sir. bar te ja gotovim, a i to je prolazno.nebojsak wrote:Epiphone i Ibanez su bolji za metal, ako mene pitate.

- mislim_stvarno
pa znas kako, naucno je potvrdjeno, u cernu, da oscilovanjne zica na epiphonu bolje prima sludj metal sviranje, dok je ibanez vise za power mjetal tripove.Master Of Puppets wrote:Pa imam izbor Ibanez Dn500 ili Epiphone Custom Ebony Gold Hardware...Sviram metal od Metallice pa na dalje...i pitam za misljenje ostalih clanova foruma,koja je bolja gitara za to?sta je tu neodredjeno?ssmc wrote:Na neodređenije pitanje? Teško
E sad, sto se tice vrata, tu je stvar malo drugacija jer epijev vrat je bas u frekvenciji oscilovanja najpopularnijih trash akorda, dok ibanez tu vise favorizuje progresivu.
Sledeci su magneti, e oni su na epiju vise za grindcore, dok su ibanezovi malo piskaviji pa su bolji za glem.
Kobilica, hm, to je teze pitanje, ako se ne varam, ibanezova favorizuje ol skul hevi, a epijeva kobilica ima takvu eq krivu da je dusu dala za onaj matori blek metal.
Sledeca stavka je lak, ibanez koristi specijalnu mesavinu laka, kako kruze price, dodaju u lak, verovao ti ili ne, penis plavog kita, i zbog toga, gitara dobija dosta na hard zvuku, pa je taj finish bolji za hard rock, sa druge strane, epi je tu obican, pa je bolji za popic i razlaganja
ako iz ovoga nisi jos sam sebi razjasnio, mogu jos da kazem par stvari o civijama, fretbordu, pragovima, inlayima, elektronici...
-
Nasao sam na oglasima ESP/LTD EC1000 za 600€,pa cu ili nju ili,ako bude imala nekih ostecenja Ibanez DN500
P.S.mislim_stvarno,hvala na odgovoru
P.S.mislim_stvarno,hvala na odgovoru

ko na pijaci jbt...