Управо тако.
Што се мене тиче, вређање овде има двојако штетну улогу. Прво, расправа тако добија непотребно ружан тон. Међутим, пре свега, на тај начин се даје шлагворт за ове чудне заокрете у разговору, не би ли се некако ћушнула у страну суштина проблема, а суштина је ово што је Небојша малопре поменуо, и о чему је у раније покушано да се отворено разговара, па не иде.
Пеђа, што се мене тиче, потпуно ми је небитно да ли су твоје муштерије задовољне или нису када је у питању техничка подрша, сервисирање и све што већ иде у том пакету, и не треба о томе да причам, јер то није моје искуство, него нечије искуство. Само је битно да будеш свестан да си Максу оптужио за нешто што смо сви утврдили да није истина, и да се још увек ниси извинио за клевету. Све друге приче немају баш много смисла поред ове чињенице.
Rocket Roll wrote:Samo da podsetim - ja sam obavio priličan posao na Muzičkom Forumu
То нико није оспорио. Знаш добро да је до расправе дошло због изразито ружног геста с твоје стране, и не видим зашто се ово потеже, као Партизанска споменица приликом рангирања за добијање стана.
Међутим...
Rocket Roll wrote:ja sam obavio priličan posao na Muzičkom Forumu i, kroz njega, na srpskoj muzičkoj sceni
Овде се види оно што ја мислим да је посебно проблематично. После овога, стварно је потпуно неупутно да се бавиш анализом нечије контроле беса, и другим покушајима психолошког саветовања. Боље размисли мало о психолошком профилу особе која није способна да призна кад погреши и која приде тако лако уочава неке митске димензије у сопственим поступцима.
Не можеш да замислиш колико бих био срећнији да никад нисам сазнао свашта што је испливало на површину током овог ружног и непотребног натезања.
А администрација нам је доказала још једном да врана врани очи не вади. Браво, баш сте се дивно показали сви од реда.