Zemlja Telecaster-a
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hotstepper
Re: Zemlja Telecaster-a
curve top telecaster...
svidja mi se, iako spadam u prilično konzervativne kad su u pitanju novotarije na klasičnim modelima...
svidja mi se, iako spadam u prilično konzervativne kad su u pitanju novotarije na klasičnim modelima...
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Juce ja razgovaram sa drugarom iz benda kako mi je zelja da napravim nekog opakog telekastera sa hambakerima...
I danas naletim na ovo:
Kako versatilna gitara....
(humknockers!!!)
I danas naletim na ovo:
Kako versatilna gitara....

Sa TELECASTEROM treba znati postupati i zato jeste sasvim poseban instrument...

- Hotstepper
Kad vidim da neko baci, udara, lomi, ili na bilo koji način urniše bilo koju gitaru, više me ne interesuje kako svira...
Toliko se iznerviram da ne mogu nikad više da ga slušam. (osim Hendrixa, al on je izvalio foru + je pokojni, a o pokojnima sve najlepše)
Ne shvatam, šta time dobije? Bude bolji gitarista?! Čibe bre..
Toliko se iznerviram da ne mogu nikad više da ga slušam. (osim Hendrixa, al on je izvalio foru + je pokojni, a o pokojnima sve najlepše)
Ne shvatam, šta time dobije? Bude bolji gitarista?! Čibe bre..
Ja se divim nisandziji koji je to uslikao! 

Samo smireno... čovek ne razbija svoje gitare, jer ih izuzetno poštuje i svakoj je veran i baca je svom višedecenijskom mehaničaru gitara redovno na koncertima (video sam i uživo), od kog se ne razdvaja niti na koncertima, niti u studiju i nijedna još nije stradala... Uostalom nije ovo jedan trenutak, pa slučajno neko ulovio snimak. Postoji i na zvaničnim DVD-live izdanjima, a samo sam hteo pokazati da to nijedna druga gitara ne može podneti. Ništa preko toga.
- Hotstepper
E, dobro je... sad mi je lakše... (ipak se ne vidi na fotki gde je bacaduks wrote:Samo smireno... čovek ne razbija svoje gitare, jer ih izuzetno poštuje i svakoj je veran i baca je svom višedecenijskom mehaničaru gitara redovno na koncertima (video sam i uživo), od kog se ne razdvaja niti na koncertima, niti u studiju i nijedna još nije stradala...

Šta ću kad mi jedna od životnih želja takva '52ka, a kad vidim da je neko baca, tlak mi skoči

Les Pola čuva
Maziću ga i paziću ga i zvaću ga Pavle.

Maziću ga i paziću ga i zvaću ga Pavle.
Al' zamalo.Hotstepper wrote:osim Hendrixa, al on je izvalio foru

http://en.wikipedia.org/wiki/Instrument_destruction
- Hotstepper
Svakog dana naučiš nešto novo 

Ovo klasik vajb ili afiniti? Deluje kao probran komad.Dersu Uzala wrote: