koji nov novcijat el. bass do 350e za moderniju svirku
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
koji nov novcijat el. bass do 350e za moderniju svirku
dakle,izlistah nekoliko prvih strana,search engine upotrijebih,ali ne nadjoh odgovora na malo posebnije pitanje:
budzet je najvise 350 (tj za te pare mora bas da je masincina,tj sto jeftinije to bolje), modernija je svirka u pitanju (obrade tool-a,taj neki stil bass-a i kod autorskih),ne gotivim bas kratke skale i bilo bi super kad bi bio sa 5 zica (jer mi tako zavrsava vas posao bez prestimavanja) ali ako nema izboricu se i sa 4 (drop D je u pitanju,na 5zicanom ide obicni B na vrhu,tj ne spustam je).nisam neki fan bolt-ona ali kontam da cu tesko da nadjem ista sto nije bolt on u tom rangu,pa ako neko je svirao i zna da ima dobar katavej jer sviram bas dosta nize pragove (npr prec me nervira sa svojom petom) i bilo bi super ako bi mogla da se izbjegne jamaha,imam veliki animozitet prema njoj,da ne duljim dalje,ali ako je bas apsolutni pobjednik u tom nekom rangu sta da se radi,vi predlozite.
ovo sto sam ja gledao po sajtovima otpilike su jacksoni u mitrosu (nesto se ne sjecam da sam ih tamo ikada vidio) i peavey millenium u artistu,jer sam pretezno gledao baseve sa hamovima.sad,ako nesto drugo isto dobro radi,predlozite.
planiram da sve izobidjem i probam,ali bih prvo cuo savjete da mi nesto ne promakne (tipa wahburni u artistu koji nemaju hamove a dobro radi za tu svirku,da sad krenem ne bi ih uopste ni pogledao).da,bg je u pitanju,i mora novo (zbog rata i sl. da ne davim dalje).
hvala unaprijed!
budzet je najvise 350 (tj za te pare mora bas da je masincina,tj sto jeftinije to bolje), modernija je svirka u pitanju (obrade tool-a,taj neki stil bass-a i kod autorskih),ne gotivim bas kratke skale i bilo bi super kad bi bio sa 5 zica (jer mi tako zavrsava vas posao bez prestimavanja) ali ako nema izboricu se i sa 4 (drop D je u pitanju,na 5zicanom ide obicni B na vrhu,tj ne spustam je).nisam neki fan bolt-ona ali kontam da cu tesko da nadjem ista sto nije bolt on u tom rangu,pa ako neko je svirao i zna da ima dobar katavej jer sviram bas dosta nize pragove (npr prec me nervira sa svojom petom) i bilo bi super ako bi mogla da se izbjegne jamaha,imam veliki animozitet prema njoj,da ne duljim dalje,ali ako je bas apsolutni pobjednik u tom nekom rangu sta da se radi,vi predlozite.
ovo sto sam ja gledao po sajtovima otpilike su jacksoni u mitrosu (nesto se ne sjecam da sam ih tamo ikada vidio) i peavey millenium u artistu,jer sam pretezno gledao baseve sa hamovima.sad,ako nesto drugo isto dobro radi,predlozite.
planiram da sve izobidjem i probam,ali bih prvo cuo savjete da mi nesto ne promakne (tipa wahburni u artistu koji nemaju hamove a dobro radi za tu svirku,da sad krenem ne bi ih uopste ni pogledao).da,bg je u pitanju,i mora novo (zbog rata i sl. da ne davim dalje).
hvala unaprijed!
Re: koji nov novcijat el. bass do 350e za moderniju svirku
Mene je prijatno iznenadio Kramer Striker 422, probao sam pre par nedelja u onoj prodavnici na zelenjaku. 2 hama, splitabilni, imaju sve specifikacije na sajtu njihovom.Jedino sto ima samo 4 zice. Mozda da pogledas LTD, Cort, Schester baseve, ako ti vec ne lezi prec/dzez tip. Mozda neki thunderbird pro ili tako nest?
У том ценовном рангу ти је најбоље да потражиш нешто половно, од нових ми једино Ibanez SR305 пада на памет. Додуше пре пар година сам код нас пробао један бас марке Vintage пет жица, два хама, двопојасни еквилајзер, нек тру конструкција, шио је Ибанеза само тако...
rekoh gore bas nema sanse polovno jer mora da se plati iz rata preko kartice i sl.taj ibanez na sajtu dobrano preko 400 jura.
thunderbirdovi svi sa 5 zica koliko se sjecam su bili preko 350e,kad sam gledao po sajtovima,vidjecu jope'.taj kramer mi dosta vuce na jackson,probacu u svakom slucaju.
svirao neko te jacksone i taj peavey?ja svirah neke malo jace starije jacksone,uvijek sam ih gotivio,ovo india jel?od peavey-ja svirah svasta,bas millenium nisam,neko ima neko iskustvo?mozda neku preporuku jos?
thunderbirdovi svi sa 5 zica koliko se sjecam su bili preko 350e,kad sam gledao po sajtovima,vidjecu jope'.taj kramer mi dosta vuce na jackson,probacu u svakom slucaju.
svirao neko te jacksone i taj peavey?ja svirah neke malo jace starije jacksone,uvijek sam ih gotivio,ovo india jel?od peavey-ja svirah svasta,bas millenium nisam,neko ima neko iskustvo?mozda neku preporuku jos?
cort c5, ibanez sr305, squier vm jaguar...
pogledaj u maricu ako jos imaju ovo http://maric.rs/srp/proizvodi/?conid=2898&l2=629&l3=650 to mu dodje kao peavey cirus
pogledaj u maricu ako jos imaju ovo http://maric.rs/srp/proizvodi/?conid=2898&l2=629&l3=650 to mu dodje kao peavey cirus

hvala svima do sad na preporukama,detaljnim brovsovanjem i sl doslo se do ove selekcije
cort c5h
cort curbow4 (na sajtu note kazu da je 400 jura,u liri je skoro 500)
peavey grind5 (ako je glava bude htio spustiti na 400 jura)
jackson dave ellefson cbx (ako ga uopste idje po srbiji ima,do sad najjaci kandidat (i sad neko moze da zakljuci da sam ja neki nenormalni fan megadeth-a,sto uopste nije slucaj,nego likovi imaju dobre signacjure))
peavey fury5
t bird goth
i ovaj apollo,svirao sam jednog cirrusa koji mi se mnogo dopao,samo ovaj apollo sljasti puno na ovoj slici,uostalom kao i svaki apollo
sjutra krece obilazak,ali ako ima neko jos neki predlog neka kaze slobodno.
cort c5h
cort curbow4 (na sajtu note kazu da je 400 jura,u liri je skoro 500)
peavey grind5 (ako je glava bude htio spustiti na 400 jura)
jackson dave ellefson cbx (ako ga uopste idje po srbiji ima,do sad najjaci kandidat (i sad neko moze da zakljuci da sam ja neki nenormalni fan megadeth-a,sto uopste nije slucaj,nego likovi imaju dobre signacjure))
peavey fury5
t bird goth
i ovaj apollo,svirao sam jednog cirrusa koji mi se mnogo dopao,samo ovaj apollo sljasti puno na ovoj slici,uostalom kao i svaki apollo
sjutra krece obilazak,ali ako ima neko jos neki predlog neka kaze slobodno.
Overi i onog kramera u music trade na zelenom, usput ti je gde god da ides. A trebalo bi da je slican tom dzeksonu koji gledas
A da napravis alternativni plan finansiranja i iskoristis priliku: http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-S ... id=5770061 ?
mada sad kad sam procitao oglas i video slike, pitanje koliko je prilika...
mada sad kad sam procitao oglas i video slike, pitanje koliko je prilika...
ljudi nikako da ukapiraju da ne mogu polovno da uzimam.
solomon:
da stari,vama je ludilo sa cijenama,ne kapiram sto se glava ne opameti.kontam da je renta njemu skuplja u bg-u,ali bas svaki komad opreme da je njemu toliko skuplji,ne kontam.
solomon:
da stari,vama je ludilo sa cijenama,ne kapiram sto se glava ne opameti.kontam da je renta njemu skuplja u bg-u,ali bas svaki komad opreme da je njemu toliko skuplji,ne kontam.
pardon, smetnuo sam to s uma, da mora da je novo..
kod glave nema ni na rate, mislim da i popust nije neka opcija,
verovatno najgori artist u okruzenju..
kod glave nema ni na rate, mislim da i popust nije neka opcija,
verovatno najgori artist u okruzenju..

ima na rate preko kartice tj glava dobije od banke odmah kes u potpunosti,a otplacujes banci na rate,neka vrsta kes kredita.manje-vise sve prodavnice mogu tako,cim podrzavaju kartice.
to se podrazumeva, ali nece ti dati npr na cekove..
drugim recima, samo gotovina (njemu) a ti se akaj sa bankom i kamatom
artist je svugde okolo bolji nego kod nas, sve zbog glave i njegove politike
drugim recima, samo gotovina (njemu) a ti se akaj sa bankom i kamatom

artist je svugde okolo bolji nego kod nas, sve zbog glave i njegove politike

- supersonic
Moj predlog bi bilo sljedeće :
Ukoliko ti ova gitara ne bi zadovoljavala kriterijume , http://www.kupujemprodajem.com/Prodajem ... id=5786465
onda joj rokneš ovo http://www.kupujemprodajem.com/EMG-J-se ... id=5786465 i bog te poživio.
Ukoliko ti ova gitara ne bi zadovoljavala kriterijume , http://www.kupujemprodajem.com/Prodajem ... id=5786465
onda joj rokneš ovo http://www.kupujemprodajem.com/EMG-J-se ... id=5786465 i bog te poživio.