Lampas do 200e
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- fizikohemicar
Lampas do 200e
Koje je najbolje lampasko pojacalo do 200 evra? Treba mi za kuci,a nema sanse da odlucim izmedju par njih (Peavey Valveking Royal 8,Bugera V5,Blackstar HT1,Laney Cub12 (ako ga ima uopste u Mixu po ceni koja tamo pise) ...) ? Zanima me iskljucivo novo pojacalo,nista polovno... Zanimaju me licna misljenja o navedenim pojacalima ili o nekom koje nisam naveo,a uklapa se u cenovni rang... Hvala svima unapred! 

Re: Lampas do 200e
laney nemas za te novce , hteo ja da ga zemnem ali jebai ga, od ova preostala tri rekao bih HT1 , ali ne znam samo sta ce biti kad ti jednom zatreba za svirku ili probu, posto je za to def slabo, a ma koliko ti sebe ubedjivao da ti ne treba za to vec samo po kuci, sigurno ce ti nekad zatrebati pa ces da popizdis zato sto si za 50-100 eura vise mogao uzeti lampu od 15W koja bi ti radila posao svuda, e sad ako vec imas pojacalo vece snage za te potrebe onda def HT1, posto je za kucu 1w savrsen.
eto tako
eto tako

- fizikohemicar
Imam tranzistorca za probe (40W),ali hocu lampasa za po kuci,za vezbanje...Malo me vuce Bugera V5,ali znam da je Blackstar daleeeko kvalitetniji 
Hvala,puno:)

Hvala,puno:)

Meni je bugera bila najprirodnija od svih. Toliko sam se razocarao u zvuk Blackstara da nemam reci ... Bugera v22 zvuci dinamicnije i lepse bar 2x. Jbg. ne ide im u prilog to sto prakticno ne postoji osoba koja se nije zalila na nesto kod tih pojacala ali - zvuci. I to zvuci odlicno.
Muzzzzzy vratio si se....
preboleo si shto su 15 ljudi koji nikada nisu imali svirku u zhivotu napljuvali tvoj projekat Remedy
tako je care

tako je care

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Epiphone? 

Ko pljuvo?Cortex wrote:Muzzzzzy vratio si se....preboleo si shto su 15 ljudi koji nikada nisu imali svirku u zhivotu napljuvali tvoj projekat Remedy
![]()
tako je care

BIo sam jako bizi, nova skola, novi muzicari, gomila projekata

Ene ti na "vasi radovi" nesto malo kao novo al' tek ce biti toga jos

Enivej - Bugera FTW.
Da...Epiphonenemanjavelimirovic wrote:Epiphone?

P.S. ponesi tvoje pedale u radnju i probaj kako rade sa izabranim pojačalom,iznenađenja mogu biti gadna,što u pozitivnom a bogami i negativnom smislu......lampaši znaju da iznenade ohohhoo
[youtube]L6kfOSG1bKk&feature=g-user-u&context=G2e9a608UCGXQYbcTJ33by-f4fRYLeHPJsmDuXB595pMWjPTkuKH0[/youtube]
Thank me later...
Thank me later...

u jbt stvarno je overdrazesno, sta je to nesto novo? 

verovatno je pre neki dan izaslo u prodaju, ako i nije ali najava je do kraja ovog meseca... to je ta kao Pawn Shop serija, kao sto su bile gitare sad su i dva pojacala... meni se to mnogo dopada i najverovatnije cu ga uzeti cim izadje... mozda sacekam novu godinu pa neki popust da uleti, cisto da me ne klepaju vise nego sto treba... najavljena cena je jako niska, full lampas sa 15" zvucnikom, ulaz za mikorofon, harmoniku i gitaru, ugradjen tremolo, a pritom i izgleda jako lepo, barem meni...
bolje da su stavili reverb umesto tremola, ali ajde...cena je stvarno prihvatljiva!
jeftinije je odraditi tremolo...treba ti pola lampe ako se dobro secam, za reverb treba cela lampa, trafo i sam reverb pane (eventualno moze bez lampe i trafoa kao neki sto rade sa integralcima)xspaceman wrote:bolje da su stavili reverb umesto tremola, ali ajde...cena je stvarno prihvatljiva!
http://www.kupujemprodajem.com/Crate-V1 ... id=6084202 pogledaj ovo ,ako se već nisi snašao
^ баш сам хтео да скренем пажњу на то појачало. Мени звучи и више него фино за те паре.