Moguce je i to ali sto kazes, pacifika je to, ne bih se preterano opterecivao i probusio bih pikgard.MilanChe56 wrote: mogao bih recimo da izvucem volume i na njegovo mesto stavim switch, a dole da stavim push/pull volume pot (ako je to moguce
Killswitch
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Killswitch
Pre ces ujebati farbu busenjem tela nego pikgard. Proveri kako su odradjena udubljenja u telu i busi pikgard.
za killswitch ti je po meni od klasicnog switcha bolje da kupis i montiras taster kao killswitch, dosta je osetljiviji i bolje moze da izdrzi svakodnevna cinculiranja, znaci dok god je stisnut ti imas prekid kao sa killswitchom stim sto sa tasterom mozes da izvodis te neke fore efektnije, brzi je a i mozes da stavis neki mali taster koji ne remeti nesto look gitare, da i Buckethead ima na svom sigu taster na fazon dugtmeta sa arkadne igrice, d eo vidim neko je to vec i spomenuo na pocetku ove teme da je cool momentary button tj taster...
dweezil wrote:za killswitch ti je po meni od klasicnog switcha bolje da kupis i montiras taster kao killswitch, dosta je osetljiviji i bolje moze da izdrzi svakodnevna cinculiranja, znaci dok god je stisnut ti imas prekid kao sa killswitchom stim sto sa tasterom mozes da izvodis te neke fore efektnije, brzi je a i mozes da stavis neki mali taster koji ne remeti nesto look gitare, da i Buckethead ima na svom sigu taster na fazon dugtmeta sa arkadne igrice, d eo vidim neko je to vec i spomenuo na pocetku ove teme da je cool momentary button tj taster...

- MilanChe56
Tako sam i mislio da uradimdweezil wrote:za killswitch ti je po meni od klasicnog switcha bolje da kupis i montiras taster kao killswitch

Trenutno najvise razmisljam o opciji da stavim taster u supljinu jednog potenciometra, jer ako nisam zadovoljan nikom nista, nikakva steta nije nacinjena.
Da li moze push/pull potenciometar da se namesti da kontrolise volume kad je uvucen i tone kad je izvucen?
- mislim_stvarno
ne, ali mozes da probas da nabavis "stacked" potenciometreMilanChe56 wrote:Da li moze push/pull potenciometar da se namesti da kontrolise volume kad je uvucen i tone kad je izvucen?

- MilanChe56
Oke, nisam bio na forumu neko vreme, ali sam resio da busim pickguard negde ovog meseca, samo da zavrsim obaveze oko gimnazije. Potrudicu se da slikam i opisem svaki korak, mozda to nekom pomogne 

obavezno dugme sa sega mega drajva!
Da ne otvaram novu temu...
Mislio sam da kupim Shadow Kill pot
Imam Emg81 aktivni magnet ,koji pot ide za njega?Predpostavljam od 500k zato sto je Hambaker?(NOOB)
http://www.thomann.de/gb/search_dir.htm ... ot&x=0&y=0
Imam Emg81 aktivni magnet ,koji pot ide za njega?Predpostavljam od 500k zato sto je Hambaker?(NOOB)

Ne,25k je za aktivne hambackeremetalmen wrote:Da ne otvaram novu temu...
![]()