Saveti Povodom Kupovine Električne Gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Saveti Povodom Kupovine Električne Gitare
Racunaj od Slavije...4-ta stanica, ne racunajuci samu Slaviju...ne mozes omasiti, silazis pored jedne jako visoke zgrade. Da otpratim ostale, gledaj da se vratis sa gitarom, da ne bude 

Ne mogu sad da je kupim, mogu da odlucim, pa donosim pare za koji dan. Da ne bude Bambi?
Hvala puno. Znaci onda najdem taj sud i dom zdravlja kad izadjem?
P.S. Jel se ove rasprave o povodom kupovine uvek ovoliko oduze?

P.S. Jel se ove rasprave o povodom kupovine uvek ovoliko oduze?
Valjan ti je ovaj sajt, Snezana, sve sam naso. Pet stanica od terazija 19, 22 ili 29kog, vratim se nazad i dole kod parka.
Uvek se oduze kad zelis odobravanje.
Najbolje ti je da odes u mitros i kupis Epi ZakWild model. LP + EMG = tacno ono sto si hteo. Plus je teska, plus je Epi i sto je najcrnje od svega - dobra je gitara. Sto je jos crnje od svega - skoro ti ulazi u budzet.
Jel' mode sad jedan lock?
Najbolje ti je da odes u mitros i kupis Epi ZakWild model. LP + EMG = tacno ono sto si hteo. Plus je teska, plus je Epi i sto je najcrnje od svega - dobra je gitara. Sto je jos crnje od svega - skoro ti ulazi u budzet.
Jel' mode sad jedan lock?
Really? Posle svega, da dam 73 iljade za Epja? xD Da je 60, pa i da uzmem... Radije bih pazario onaj LTD. Promeno sam misljenje sto se tice tezine i drveta, jbg. Kad budem imao 150000 iljada za gitaru, onda cu da izvoljevam kolko ocu.
Koliko se ja secam, taj epi je poodavno na nekom popustu. Bio je oko 600e.
Ljudi i sa 15000 izvoljevaju koliko hoce, jedino mi nije jasno kakve veze trole imaju sa Artistom? 

Provericu, ali ne dok ne overim sve ove sto ste mi rekli. A ima u Music Tradu, LP Prophercy, 59 iljada, isto aktivni emgovi, 24 praga.
Mogu da izvoljevaju, al ce da budu razocarani na kraju, ko ja. Pa Snezana mi je dala neki plan, tamo pise da 19, 22 i 29 idu blizu artista, 5 stanica od slavije.
Te trole ne idu ni priblizno blizu artistu, imas da pesacis jedno kilometar i nesto. Odakle si ti kad ne znas ni gde trole idu? 

Brate...
Ukucaš 153a, snimiš da nešto nije u redu, tj da ga nemaju u bazi i da te random baca na sredinu M. Gorkog. Onda ukucaš samo 153 i dobiješ ovo

Ukucaš 153a, snimiš da nešto nije u redu, tj da ga nemaju u bazi i da te random baca na sredinu M. Gorkog. Onda ukucaš samo 153 i dobiješ ovo

Trebao si da ga posaljes da trazi
trolama...

Aj da pogadjate za sta sm se (trenutno) odlucio. Nije finalno, sutra cu u Artist, danas nismo stigli, drug je moro na posao.
Epi?
ili LTD?