Boss OD-2r

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Audio

Boss OD-2r

Post by Audio » 27 Apr 2012, 20:58

Skoro sam došao do njega nekom razmenom i čak sam mu i napravio footswitch
viewtopic.php?f=18&t=19607

Na prvu loptu nije mi se nešto dopao. Puna kuća nekih klinaca, nigde žive svirke gde bi moglo da se odvrne pa sam tako nadrkan
došao do zaključka da je dobra, posebno zbog 2 moda ali da jednostavno nije za mene.
Odoše gosti, odvrtanjeee !!! Jebeš komšiluk :metal:
Toliko je inspirativan ton da me je odmah podsetio na Santanu. Ja lično nisam neki njegov veliki fan ali svi koji me znaju kažu
da nam je temperament sviranja sličan. Ja kažem da smo obojica najobičniji brljatori al to sad nije tema.
Nisam klinac da vas pitam za mišljenje jer ne znam šta da kupim i slično ali me zanima jel neko od ozbiljnijih probao i ima li neko
mišljenje. OD-2 je navodno dosta tiši i sa manje gaina. Nemam pojma. Znam samo da je OD-2r do jaja i da bukvalno menja 2 pedale
a samim tim oslobadja lanac nepotrebnog gušenja.

Bane bass

Re: Boss OD-2r

Post by Bane bass » 28 Apr 2012, 13:58

Pedala je odlicna.Imao sam MIJ sa manjom modifikacijom.Moze se i vise stvari modifikovati,ali je bila dobra i takva,kakva je.

Audio

Re: Boss OD-2r

Post by Audio » 29 Apr 2012, 20:01

Jedna od retkih Boss-ovih pedala, barem koje sam ja probao, koja može bez problema dobro da zvuči i na
clean i na lead kanalu. U principu, ja koristim lead kanal ali imam BB-2 koji nikako ne zvuči na lead-u ali
zato ubija na clean-u. Pošto sam zbog njega "primoran" da koristim clean bitno mi je da imam još jednu
pedalu sa totalno drugačijim šmekom a da je dobra i moćna na clean kanalu. To eventualno mogu da izvedem
sa SD-1 dok sa DS-1 nema šanse.On je isključivo za lead. OD-2r je podjednako moćan na oba kanala i
to je stvarno sjajno. MIslim da je u kompletu sa BB-2 dobitna kombinacija, samo nikako ne istovremeno
jer se ne mirišu uopšte.

Post Reply