Fuzz Face Roundup w/ Tripps - Santiago
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fuzz Face Roundup w/ Tripps - Santiago
Ovaj Bonamassa Fuzz me sad baš intrigira, u svim kombinacijama mi zvuči odlično, lepi su mu ovi visoki, a nema ni one prdavosti (koje najviše ima ovaj crveni). Verujem da je ovde stvar do nepreglednog twikovanja vrednosti koje je rađeno godinama i probano na stotine načina kako bi dobio okakav balans (više nego u nekoj recimo magiji CCCP tranzistora).
Na
http://forum.jbonamassa.com/viewtopic.php?id=15900
kaže:
Joe Bonamassa:
Na
http://forum.jbonamassa.com/viewtopic.php?id=15900
kaže:
Joe Bonamassa:
Ako je neko zainteresovan da napravimo sličan MF test, ja imam Fulltone 69.Theses have been in the works for over three years.. Thanks to Jimmy and all at Dunlop for doing this.. A uber big thanks to Jeorge Tripps for designing the pedal and for starting the whole project 3 years ago.. Im excited for you all to hear them.
PS. If you use them for about 600 shows.. They look like old pennies..
Joe Bonamassa
Bonamassa all the way. Ubedljiviji od ostalih i na stradzhi i na polu.
EJ mi najlepse zvuci.
A cini mi se bi Hendrix najlepse izasao u mixu i live.
A cini mi se bi Hendrix najlepse izasao u mixu i live.
Definitvno je najrazgovetniji Hendrix.
Bonamassa mi je onako ... potpuno bezkarakteran i u nizim registirma zvuci kao los kabl a ne kao nesto sto treba da ti da drugu boju i teksturu.
Bonamassa mi je onako ... potpuno bezkarakteran i u nizim registirma zvuci kao los kabl a ne kao nesto sto treba da ti da drugu boju i teksturu.
- Dersu Uzala
Kakvo epsko gluparanje dva glupana.guv'nor wrote:
Giganti!
Svaki put kad cujem da neko pomene fuzz, sve mi je jasno.
- Dersu Uzala
Kao i taj imbecil Bonamassa.MUzzY wrote:Definitvno je najrazgovetniji Hendrix.
Dersu Uzala wrote:Kao i taj imbecil Bonamassa.MUzzY wrote:Definitvno je najrazgovetniji Hendrix.

nemojte se siliti tim fuzzovljem, svako nek se pali na ono shta mu se djasvi

Ne silim se, bas sam detaljno poslusao klip. Hendrixa bih mozda i koristio.
Meni je glupo što se na ovim temama još niko nije pojavio da potvrdi po hiljaditi put da ne voli i ne razume fuzz. Sve vreme mi fali nešto.
pa zar to treba pominjati?
fuzz je za niže ljude, inferiornu rasu soničnih gmazova... samo se čeka neki zvučni eugeničar da to malo finije argumentuje i elaborira, ja sam vazda govorio u formatu forčun kukija
fuzz je za niže ljude, inferiornu rasu soničnih gmazova... samo se čeka neki zvučni eugeničar da to malo finije argumentuje i elaborira, ja sam vazda govorio u formatu forčun kukija
ste znali da je bonamassa ukrao ideju za ballad of john henry sa dersuovog demo albuma agressora iz osamde'trece?
Dobar je Bonamassa (ubio bih da imam to prezime jbt.
Bonamassssssssssssssa!). Voleo bih da ne peva 
Hendrix me potseca na fulltone ultimate octave fuzz (bez octave nravno). Valjda mi se zato i najvise dopada.

Hendrix me potseca na fulltone ultimate octave fuzz (bez octave nravno). Valjda mi se zato i najvise dopada.
- DrGreenthumb
- MF veteran
Masa... Masa je mama 
Def ™

Def ™