Saveti Povodom Kupovine Pojacala
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Saveti Povodom Kupovine Pojacala
Мислим да је право време за нову тему о ваху 

Trebaće ti i kablovi da sve to spojiš, a bezveze je da se to utopi u postojeće teme. Ima kablova i kablova.
Ima kabl vec: http://www.mitrosmusic.com/proizvod/130 ... able-Black najjaci je, volim takve.
Nisam baš siguran da je taj za tebe, valja ih probati više pa se odlučiti 

dobro, izvinite sto sam tako neodlucan i neam pojma o opremi, ali makar nisam smarao za Vox kao onomad za epifon. A zar sam tako zao sto verujem u vase misljenje?nebojsak wrote:Nisam baš siguran da je taj za tebe, valja ih probati više pa se odlučiti
-
ništa se ne sekiraj batice..Revolver wrote:dobro, izvinite sto sam tako neodlucan i neam pojma o opremi, ali makar nisam smarao za Vox kao onomad za epifon. A zar sam tako zao sto verujem u vase misljenje?nebojsak wrote:Nisam baš siguran da je taj za tebe, valja ih probati više pa se odlučiti
svi vole da zakeraju kad neko pita, ali svi vole i da se trte i kažu ponešto
takav je forum
nikad mi nisu bili jasni likovi koji kao "brinu" da se neka tema ne razvuče
mislim hu kerz bre
ako ti se ne čita, preskoči i ćao
zato, pitaj i ne skitaj
koliko god da su neke teme bile i ponavljaju se, niko zapravo ne voli da pretražuje forum (mislim..nismo na guglu, right?)
svi vole svežu diskusiju, a i u međuvremenu su se neka mišljenja iskristalisala oko neke opreme, oko ovoga ili onoga..
sećam se nekih HiFi foruma gde su likovi znali da drve mesecima o "svetlijim" kablovima a ti si samo pitao šta da kupiš od plejera
i na kraju propizdiš, odeš u prvu radnju i kupiš žmurećki prvo za šta imaš love i šta ti se slaže uz nameštaj
i sve ok
tako ćeš i ti sa pojačalom
šta god da uzmeš (and I mean "šta god") bićeš srećan
hvala.Boogie Woogie wrote:ništa se ne sekiraj batice..Revolver wrote:dobro, izvinite sto sam tako neodlucan i neam pojma o opremi, ali makar nisam smarao za Vox kao onomad za epifon. A zar sam tako zao sto verujem u vase misljenje?nebojsak wrote:Nisam baš siguran da je taj za tebe, valja ih probati više pa se odlučiti
svi vole da zakeraju kad neko pita, ali svi vole i da se trte i kažu ponešto
takav je forum
nikad mi nisu bili jasni likovi koji kao "brinu" da se neka tema ne razvuče
mislim hu kerz bre
ako ti se ne čita, preskoči i ćao
zato, pitaj i ne skitaj
koliko god da su neke teme bile i ponavljaju se, niko zapravo ne voli da pretražuje forum (mislim..nismo na guglu, right?)
svi vole svežu diskusiju, a i u međuvremenu su se neka mišljenja iskristalisala oko neke opreme, oko ovoga ili onoga..
sećam se nekih HiFi foruma gde su likovi znali da drve mesecima o "svetlijim" kablovima a ti si samo pitao šta da kupiš od plejera
i na kraju propizdiš, odeš u prvu radnju i kupiš žmurećki prvo za šta imaš love i šta ti se slaže uz nameštaj
i sve ok
tako ćeš i ti sa pojačalom
šta god da uzmeš (and I mean "šta god") bićeš srećan

Yep, i ovde je sve reseno, na ujakovo institiranje.
Vereovatno zato sto je mislio da cu za pojacalo odugovlaciti kao i za gitaru, pa je urgiaro da odmah kupimo u artistu i neko pojacalo. Peavey Rage 258.