nisam video to...pa eto taman je to to!Kristijan wrote:Ако сам ја добро скапирао, овај дечкоња има 13 година, а имао је 12 кад је прављен овај снимак, тако да није то уопште рђаво.nemanjavelimirovic wrote:jos ovaj nije neki ubica

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
nisam video to...pa eto taman je to to!Kristijan wrote:Ако сам ја добро скапирао, овај дечкоња има 13 година, а имао је 12 кад је прављен овај снимак, тако да није то уопште рђаво.nemanjavelimirovic wrote:jos ovaj nije neki ubica
Mislim da je bžžž na drugom snimku, na prvom jeste bzzzzzzzMUzzY wrote:bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Wasp wrong with this?MUzzY wrote:bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Ja i nisam cuo nikakav ton, samo neki brum, smetnje, sta li?nebojsak wrote:Suviše basa i mutavo.
upravo,na prvom snimku bzzzzzzzzzzzzzzzz,na drugom sasvim druga prica ....MUzzY wrote:bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
LFO mulj.Dersu Uzala wrote:Ja i nisam cuo nikakav ton, samo neki brum, smetnje, sta li?nebojsak wrote:Suviše basa i mutavo.
Na drugom je bzzzDZzzzzzDzzzzzDZzzzzzzzzzzzDZzzDZzzDZzzDZzzzz, sto je realno - bolje.Born_Dead wrote:upravo,na prvom snimku bzzzzzzzzzzzzzzzz,na drugom sasvim druga prica ....MUzzY wrote:bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest