Samo da se dobro razumemo jer će neki već da me dočekaju na nož (kamu!) - ne poznajem ni Ranđu izuzev kao vrsnog gitaristu, a još manje tvorca pedale!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hoće, šta god da daš Ranđi i njemu sličnom kalibru to će da zvuči sjajno, tačno je. Takođe je tačno je da taj kalibar muzičara precizno zna šta hoće i da sve mora da bude besprekorno. Tebi niko ne brani da mu pošalješ ne jednu već sto pedala pa da te reklamira ako hoće. I ne samo njemu već svim našim viđenijim gitaristima. Ali to je nekako tvoja lična stvar. Kada neko od njih bude svirao tvoje pedale na sceni onda nam daj povratnu informaciju ovde pa će nam sigurno biti em drago em zanimljivo. Uzgred, nigde nisam video niti čuo da je Ranđa reklamirao tog čoveka, ali je tačno da ima tu pedalu.maksabass wrote:Kod Ranjdje ce svaka da zvuci dobro...I ja cu mu uskoro poslati jednu,da me reklamira
Ranđa je novi Duda.Milanares wrote: btw smorili ste sa Randjom vise...
Mislim da izuzetno grešiš, ako misliš na Dudu Bezuhu oni baš nemaju nikakve sličnosti ni u stilu ni u vokaciji. Ako ovo ima ikakve veze sa predmetnom pedalom nije mi poznato da je Bezuha ima. Koliko sam ja video on koristi Boss OD2.nebojsak wrote:Ranđa je novi Duda.Milanares wrote: btw smorili ste sa Randjom vise...
dweezil wrote:Meni jedino estetski zasmetalo ono "professional" u nazivu, prva asocijacija na to mi je kao da je iz Bugarske ili Rusije.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest